It’s Fair Wear Friday!

Whoehoe het is bijna weekend! Nu je dit leest zit ik waarschijnlijk in de trein samen met stagiaire Anouk naar het persevent van Fuse. Vorig jaar heb ik mij hier goed vermaakt toen ik hier samen met Yvonne naar toe ging en ik kan niet wachten wat voor moois ik allemaal mag aanschouwen.

Zoals de titel het ook zegt; het is Fair Wear Friday. De Belgische bloggers Kelly, Leen en Lies hebben dit fenomeen een hele tijd terug in het leven geroepen en dankzij Geertrui kwam ook ik hiermee in aanraking. Omdat ik graag anderen inspireer om bewuster te shoppen (fashion should be fair!) deel ik daarom 3 outfits. In deze 3 outfits draag ik kleding die gemaakt is van fair fashion.

Ik hoor heel graag welke item jij ook zou kunnen dragen. Laat het hieronder weten.

joyfields - 1.5 - ©Kim buining fotografie

1.Trui van het duurzame modelabel Braintree. Afkomstig van de webshop Joyfields.

outfit iloveblack 3

 

2. Vintage tas van de kringloop. Ik kocht deze tas voor maar 1 euro. Super koop dus!

shoot op een treinspoor - bohemian fotoshoot - vintageandbeauty.com

3. Vintage blouse. Deze kocht ik tijdens een van de Vintage per Kg sales. Ik ben er echt enorm blij mee. Ondanks dat het shirt kort valt en hierdoor lastiger te combineren is, vindt ik de print waanzinnig mooi.

Pssst…. volg jij mij al op Instagram? Ik ga morgen een hele mooie rok van Wow To Go weer weggeven en dit keer ga ik dit doen via Instagram.

10 Reacties

 1. Anne-Sterre november 6, 2015 / 11:54

  Ik vind het shirt ook heel mooi, wat je draagt in de laatste outfit. Ik kan nog steeds blij worden van al mijn kringloopvondsten. Ben benieuwd naar de rok die je morgen weg gaat geven, ik ga Instagram in de gaten houden!
  Anne-Sterre schreef…VMR | De antwoorden op jullie vragen | 2My Profile

 2. geertruurzaam november 7, 2015 / 00:25

  Wat leuk dat je nu meedoet!
  Ik sla een weekje over, aangezien ik momenteel in New York zit 🙂
  Volgende week ben ik weer van de partij.
  geertruurzaam schreef…IrrlandMy Profile

 3. eva november 8, 2015 / 12:51

  Wat een leuk blousje heb je aan op de laatste foto’s. Beetje jaren ’70 dus helemaal hip! Ik snuffel zelf ook graag in kringloopwinkels, meestal voor spulletjes in huis.
  Liefs,
  Eva
  eva schreef…John Masters Organics travelkitMy Profile

 4. Cynthiiaa november 8, 2015 / 20:33

  Oh wauw, de foto op de spoorbaan is echt uniek! Bij ons heb je wel een verlaten station, maar geen spoorbaan, althans, niet dat ik weet. Ik blijf het een toffe plek om te fotograferen bij spoorbanen, de sfeer geeft iets eraan. De vintage tas van de kringloop, die zou ik dragen. Een tijdje terug was dat model zo in, die tassen gingen voor honderden euro’s over de toonbank, totdat de Primark ze ging uitbrengen. :’) Snel eentje in het wit op de kop kunnen tikken, maar een vintage variant.. hell yas!
  Cynthiiaa schreef…DE LAATSTE DAG OM JOUW PASSIE IN TE STUREN!My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *