De 6 leukste Eco Blogs

Bloggen is onwijs leuk maar blogs leuker vind ik stiekem soms nóg leuker! Ik kan mezelf uren vermaken door online verschillende blogs af te struinen en ben onder de indruk van mensen die elke dag nieuwe content plaatsen. Hoe doen ze dat?

Omdat ik het altijd erg leuk vind om lijsten te lezen met favorieten deel ik daarom vandaag mijn lijst met favoriete bloggers. Zoals je wellicht weet probeer ik zo bewust mogelijk te leven en daarom lees ik ook veel blogs over deze onderwerpen. Hieronder de blogs over dit onderwerp die ik sowieso elke week wel een keer bezoek. Ik ben heel benieuwd of dit ook jouw favoriete blogs zijn!

Mijn favoriete (Eco) Blogs

 • Ikbenirisniet.  Alleen van haar instagram feed met foto’s van lieve Bunny von D word ik al enorm blij. Iris haar blog is (volgens mij) echt een weerspiegeling van haar persoonlijkheid. Daarnaast is Iris, net zoals ik, gek op konijnen en word Bunny von D op handen gedragen. Daar word ik blij van!
 • A Cup of Life. Shifra maakt mij altijd instant vrolijk met haar vlogs. Je kan het je niet voorstellen dat ik het zeg maar Shifra is stiekem een van de enigste vlogs die ik volg. Na het zien van haar DIY artikelen krijg ik altijd enorm veel zin om dingen zelf te gaan maken. Ze is zo bruisend vol energie. Ik word er zelf helemaal hyper van!
 • Lush Life. Onlangs had ik een afspraak met Tabitha in Zwolle en ik heb er enorm van genoten. Wat een onwijs leuk en lief mens ben je toch! Wat ik zo leuk vindt aan Tabitha haar blog is dat ze me blijft verassen met natuurlijke producten waar ik nog nooit van had gehoord. Score!
 • Dinastie. Dina schrijft op een pakkende manier waardoor het lijkt alsof je met haar in gesprek bent. Haar blogs gaan over van alles en nog wat en zo nu en dan bevat het een vleugje groen.
 • Laws of Life. Galina haar blog ontdekte ik per toeval. Volgens mij doordat ze een reactie achterliet op mijn blog? Ik heb geen idee. Sindsdien lees ik haar blogs regelmatig. Galina probeert ook bewuster te leven en natuurlijke producten te gebruiken.
 • Leven zonder afval. Serieus, klik op die link! Deze dame is zo inspirerend door haar manier van leven. Haar artikelen moet je echt een keer gelezen hebben. Wat mij aantrekt is dat ze ook geinteresseerd is in shoppen bij de kringloop en van oude stoffen weer iets nieuws maakt. Als ik dit soort artikelen lees dan besef ik weer dat ik nodig mijn naaimachine weer uit de kast moet pakken want ik heb nog onwijs veel (vintage) stoffen die schreeuwen om gebruikt te worden. Ik voel de adrenaline gewoon door mijn lijf lopen nu ik dit typ.

Zoals je ziet staat er in dit lijstje nog geen eco fashion blog. Al tijden ben ik op zoek naar bloggers die net zoals ik hier graag over schrijven. Helaas kan ik hier maar weinig over vinden. Heel jammer! Naast deze blogs lees ik ook nog een aantal andere blogs die over meer algemene onderwerpen gaan zoals cosmetica. Een van mijn favorieten op dit gebied is de blog van Cynthia. Ik vind haar make- up looks echt enorm gaaf om te zien en af en toe schrik ik me rot als ze weer een of andere bloederige tafereel heeft nagebootst.

Dit waren mijn 6 favoriete eco blogs. Wat is jouw favoriete blog?

10 Reacties

 1. Tabitha van Ommen juni 20, 2015 / 10:09

  Wow, glunder! Ben ik even trots dat ik in jouw top 6 sta. Ik ga gelijk weer op expeditie naar nieuwe content :-)!! Fijn weekend.

 2. Nathalie | insideandout.nl juni 20, 2015 / 10:46

  Wat een leuke blogs, ik ga er zeker wat dieper induiken! Ik blog inmiddels een maandje en wil mijn blog niet echt eco noemen, maar ik ben wel bezig met het maken van bewuste keuzes op het gebied van eigenlijk alle aspecten van het leven. Misschien vind je het leuk om eens een kijkje te nemen? Hij staat op http://www.insideandout.nl!

 3. maroussia juni 20, 2015 / 14:53

  Wat leuk zeg eco blogs! Ik ben er eerlijk gezegd niet vaak eentje tegen gekomen. Even rond snuffelen ^^ x

 4. Dina juni 20, 2015 / 15:10

  Waaauw wat leuk en lief dat ik in dit lijstje sta. Dankjewel! <3 Ik voel me gewoon vereerd hihi. Ik ken niet alle blogs, dus ik ga zeker even doorklikken.

 5. Manon juni 20, 2015 / 15:43

  Ik kom heel vaak op die van SHifra en heel soms op die van iris

 6. Galina juni 24, 2015 / 19:11

  *knijpt zichzelf in arm*.. is this happening? Dit vind ik zó lief! Dankjewel dat je mij noemt. Ik lees jouw blogjes ook graag! 🙂

 7. Natural Answer februari 18, 2017 / 15:21

  Mooi, ik ben altijd op zoek naar nieuwe eco-blogs en een aantal kende ik nog niet. Thanks!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *