Bijzondere momenten

Let’s get personal! Het is tijd voor een nieuw rubriek: bijzondere momenten. Een rubriek waarbij ik stil wil staan bij alle leuke dingen die de revue hebben gepasseerd. Dingen waar ik blij van werd, die me raakten of gewoon erg bijzonder waren. De kleine dingen die het leven zo mooi maken.

Het word tijd dat jullie iets meer een glimp krijgen van mij, de persoon achter deze blog. Het is immers een persoonlijke blog en hoewel dit artikel wat heftig kan overkomen, dit is wie ik ben!

Dit had ik nou nooit verwacht..

outfit hunters 2Van Caroline Lindo ontving ik afgelopen maand deze hele gave stockings. Ze zijn gemaakt van oude panty’s en -hoewel je het wellicht niet verwacht als je ze ziet- zitten ze onwijs lekker. Elke keer als ik deze stockings draag krijg ik enorm veel leuke reacties. Mensen vragen waar het van is gemaakt. Velen denken dat het een legging is. Super leuk al die reacties. Daarnaast had ik nooit verwacht dat ik een stocking zo leuk zou vinden.

Zo trots dat ik het gedaan heb!

addy van den krommenacker 6

Weten jullie nog dat ik- super gênant- voor deze beste meneer stond en dicht klapte? Nou die dag ging ik voor het eerst weer ZONDER ANGST MET DE TREIN!

Echt je wil niet weten hoe opgelucht en blij ik was. 1,5 jaar heeft het me in de grip gehouden en nu, nu ben ik er weer. Ik voel me herboren. Heel bijzonder. Het moment dat ik het besefte had ik echt kippenvel. Aan een kant vindt ik het best lastig om dit zo open met jullie te delen. Aan de andere kant wordt het de hoogste tijd dat angsten uit de taboe sfeer komen. Want heel veel mensen die overspannen zijn/ een burn out hebben, zijn nou eenmaal angstig. Thank god ben ik weer ‘beter’.

‘What doesn’t kill you can only make you stronger’

outfit ripped jeans 1

Sinds ik minimalistisch probeer te leven voel ik steeds meer rust. Ik weet steeds beter wat ik wil. Zowel qua materiële zaken als in werk.  De laatste tijd ben ik steeds meer bezig om mijn eigen bedrijf op te zetten en morgen ga ik zelfs naar de KVK om mijn eigen bedrijf in te schrijven. Ik ben onwijs trots en het voelt echt als een nieuw begin. Tijd voor wat nieuws.

Een van de lessen die ik heb geleerd: Voelt het niet goed wat je werkgever/ partner of wie dan ook van je vraagt? Kies voor jezelf en laat je nooit overhalen. Het klinkt simpel maar heel vaak wordt er in je werk steeds maar meer en meer van je gevraagd. Tot er een punt komt dat je het gevoel krijgt dat je wel moet omdat het anders niet goed komt. Dit klinkt heel hard maar je kan niet overal de verantwoordelijkheid voor dragen. Voel je ook niet overal voor verantwoordelijk. Doe wat je kan. Meer kan je niet. Je bent een mens en ook jij kan niet alles oplossen.

Levensles 2: neem de tijd om te genieten van het moment. In mijn oude werk was ik altijd maar aan het denken wat er nog moest gebeuren. Nooit nam ik de tijd om aan mezelf te denken. Het resultaat was dat ik goed ziek ben geweest. Het heeft me 2 jaar van mijn leven bijna gekost maar ik ben er weer en ik ben blij dat het gebeurt is. Mijn hele leven is 180 graden verandert en ik ben echt een ander mens geworden. Ik leef veel bewuster en kan weer genieten.

Levensles 3: Ja, ik heb nog 1 ding (oké eerlijk de Maatschappelijk Werkster in mij kan uren door blijven praten over de mooie dingen in het leven haha). Omring jezelf met mensen die in je geloven. Het klinkt wellicht een rare zin want je omringt je toch altijd met mensen die je mogen? Ja, wellicht wel maar geloven zij ook echt in je? Steunen ze je door dik en dun en durven ze je ook te zeggen als een idee nergens op slaat? De mensen die eerlijk zeggen dat iets niks is maar ook trots zijn als je iets hebt gepresteerd. Deze mensen, die zijn goud waard!

‘Fotografie is zeg maar mijn ding’

vintage per kg 7

Oh, wat vind ik het heerlijk om te fotograferen! De afgelopen maand heb ik aardig wat events bezocht. Zowel blogger events als de Wonen & Co beurs en het event van The Vintage Rebel. Ik heb weer onwijs veel foto’s gemaakt – voel me soms net zo’n Japanner op vakantie- en merk dat de liefde voor fotografie blijft groeien. Het spaarpotje staat al klaar voor een nieuwe lens zodat ik nóg beter op afstand scherp kan stellen.

Ik ben dankbaar..

outfit iloveblack 3

.. voor alle lieve mensen die ik om mij heen heb. Voor alle leuke dingen die ik dankzij mijn blog heb mogen meemaken en voor alles wat er gebeurt is. Het klinkt wellicht raar om over jezelf te zeggen maar ik ben onwijs trots op mezelf. Trots op waar ik nu sta in het leven. Trost op het feit dat ik mijn hart ga volgen. Ik heb er zin in!

Waar werd jij blij van afgelopen maand?

15 Reacties

  • Kim maart 29, 2015 / 10:45

   Ja, leuk! Ik stuur je even een berichtje 🙂

 1. Wendy vrieling maart 29, 2015 / 08:38

  Wat goed dat je dit hebt geschreven! Je hebt alle recht om trots te zijn op jezelf. Xxx

 2. Anna maart 29, 2015 / 10:01

  Wat een mooie dingen heb je bereikt de afgelopen tijd :)! Hahaha, een Japanner op vakantie. Mooie omschrijving!

  • Kim maart 29, 2015 / 10:44

   Hihi zo voel ik me echt: klein meisje met grote camera en grote zoekende ogen haha.

 3. Joy maart 29, 2015 / 11:37

  Wat super leuk allemaal om te lezen! Het is vooral heel positief!

  xo

 4. Anita maart 29, 2015 / 12:41

  Wat een super mooi artikel meis! Trots op jezelf zijn is ontzettend krachtig en ik vind het heel mooi om te lezen dat je dat kan zeggen. ik heb er ook lang over gedaan en mijn leven en gedachten zijn nu ook belangrijker dan voorheen. Je verdient het! Dikke knuffel

  • Kim maart 29, 2015 / 20:16

   Dankjwel lieve Anita, zo tof dat je hetzelfde voelt!

 5. Petra maart 29, 2015 / 19:00

  Wat een heerlijke artikel om te lezen. Ik vind het ontzettend knap dat je zo ver bent gekomen dat je weer met de trein durfde, daar mag je heel erg trots op zijn. Ook de levenslesen waar je over schrijft, daar kan ik mij heel erg goed in vinden…
  groetjes Petra

  • Kim maart 29, 2015 / 20:17

   Dankjwel Petra. Vaak lijken we meer op elkaar dan dat we zelf denken. Het voelt soms alsof je de enige bent maar zo zie je maar weer dat je je nergens voor hoeft te schamen 🙂

 6. samantha maart 30, 2015 / 10:12

  Helemaal niet raar om over jezelf te zeggen meid! Je hebt veel gedaan en geleerd waar je trots op mag zijn <3 mooi geschreven

  • Kim maart 30, 2015 / 10:46

   Dankjewel Samantha! Erg lief van je 🙂

 7. Laurence maart 31, 2015 / 15:01

  Hi!
  Leuke blog heb je!
  Ik heb zelf een Fashion, Healthy Food and Lifestyle blog
  misschien vind je het leuk om te kijken!
  🙂 x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *