Outfit: Dit draag ik tijdens een zakelijke afspraak

Het liefst kleed ik mij wat alternatief. Vintage blousjes en ripped jeans komen dagelijks voorbij. Je verwacht het wellicht totaal niet van mij maar ik vind het ook leuk om zo nu en dan iets totaal anders aan te trekken. Dit keer besloot ik- ondanks de druilerige zondag- te kiezen voor mijn high waisted pantalon met een nette sporty top. De perfecte outfit voor een zakelijke afspraak waarbij ik netjes en professioneel over wil komen.

De broek zit momenteel bijna te strak- ik moet echt beginnen met sporten- en sluit mooi hoog. Wat ik persoonlijk erg mooi vindt is de afwerking. Aan de zijkant heeft de broek een blinde rits en 2 banden. In de broek zit een vouw gestreken en het model valt tot net boven de enkel. Perfect te combineren met pumps.

outfit zakelijke afspraak

Bij deze broek draag ik een top van Shoeby. Deze top heeft een metallic print. De contrast van de materialen spreekt mij erg aan en maakt het geheel wat minder saai. Wil ik nรณg netter voor de dag komen dan combineer ik de top met een vintage blouse.

Wellicht vraag je jezelf af waarom ik een top draag tijdens een afspraak? Heel simpel: ik vind het erg belangrijk om mijn persoonlijkheid in kleding terug te laten komen. Hoe netjes ik ook moet zijn zoals bijvoorbeeld voor een sollicitatiegesprek, ik zorg er altijd voor dat ik ook mijn persoonlijke stijl laat doorschemeren. Dit door bijvoorbeeld mijn favoriete sieraden te dragen.

Ik merk dat dit een positief effect heeft op mijn mindset en zeg nou eerlijk: als je zelfverzekerd bent in de kleding die je draagt dan kom je ook krachtiger over!

outfit zakelijke afspraak 2

Top: Shoeby | pants: H&M | necklace: unknown | lipstick: Artdeco 91A

outfit zakelijke afspraak 3

Pssst over mijn haarkleur: tja, wat moet ik hier op zeggen. Ik wil graag mijn haar blond verven en in overleg met de kapper is het eerst deze ombre kleur geworden. We gaan het stapsgewijs steeds lichter verven. Ik hoop dat ik ooit mijn eigen kleur weer terug krijg!

Wat draag jij als je netjes voor de dag wilt komen?

20 Reacties

  • Kim maart 30, 2015 / 08:25

   Ah dankjewel Manon, zo lief van je <3

 1. Liliane maart 30, 2015 / 08:27

  Mooie classy combi! Ik vind beide stukken erg tof en weet zeker dat je zo indruk maakt tijdens een sollicitatiegesprek!

 2. Anna maart 30, 2015 / 08:39

  Wauw, prachtig die broek. Is het van de nieuwe H&M collectie? Ik vind zo’n T-shirt best kunnen hoor, voor een zakelijke outfit! Van mij hoeft het tegenwoordig allemaal niet zo heel strak ‘blouseje-pantalon’.

  • Kim maart 30, 2015 / 08:55

   Dat vind ik dus ook! Nee, helaas niet. Ik heb deze in de herfst gekocht (heel handig want toen was het veel te koud haha). Maar volgens mij komt dit model wel weer meer terug in de winkel.

 3. (Retro) Sonja maart 30, 2015 / 08:55

  Je haar ziet er echt heel mooi uit op deze foto’s! Het valt heel mooi vooral! ๐Ÿ™‚

 4. Anouk maart 30, 2015 / 11:48

  Hele mooie outfit. Niets saai zakelijk zo, maar stijlvol zakelijk!

 5. zomersproetje maart 30, 2015 / 12:38

  Heel mooi! Netjes maar gelukkig niet tuttig. Ik vind dat je je persoonlijkheid best een beetje mag laten terug komen tijdens het solliciteren. Doe ik ook! Thanks voor je inspirerende outfit!

 6. Nesrin maart 30, 2015 / 14:30

  Ik vind de broek fantastisch. Je ziet er vlot en netjes uit en vooral jezelf!

 7. Indian2day maart 30, 2015 / 19:03

  Ik vind dit een stijlvolle zakelijke outfit. Heel mooi gedaan.

 8. Petra maart 30, 2015 / 21:03

  Wat staat deze combinatie je goed, erg mooi, niet te zakelijk,maar wel erg mooi en subtiel!

 9. Anna maart 31, 2015 / 12:10

  Erg leuk, je haar zit prachtig! Shirtje is ook mooi, maar wel diepe V hals voor een sollicitatie ๐Ÿ˜‰

 10. Esra april 7, 2015 / 20:56

  Geweldig outfit Kim! Super! Broek is echt perfect!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *