Bohemian winter look 2.0

Bohemian kan altijd. Zomer of winter, de kiboots blijven favoriet. Stiekem draag ik al 5 jaar een versie van de Invito maar tegenwoordig schijnen ze zo mooi versleten te zijn dat menig Fashionista vraagt waar ik ze gekocht heb. Dat de zolen bijna loslaten schijnt fashionable te zijn. Prima. Ik blijf ze toch dragen.

Klein nadeeltje van mijn bohemian liefde is dat het vinden van pareltjes in de winter best lastig begint te worden. Denk aan een leuke rok. Of je moet heel veel geluk hebben in de kringloop of tweedehands winkel, anders ben je toch ‘gedoemd’ om te gaan shoppen bij een ‘reguliere’ winkel. Voor mij niet helemaal de bedoeling maar hey, ik blijf ook maar een mens. Na maandenlang strikt te houden aan principes kan ik mij deze ‘zonde’ veroorloven. Waarom? Het feit dat ik niet meer random alles koop wat ik leuk vind- zoals jaren terug- geeft ook deze aankoop een slow fashion vibe. Geloof me, duurzaam is het niet want het is nou eenmaal niet tweedehands, vintage, fair of eco maar (ja een dikke maar!), het is wél bewust gekocht. Zo bewust dat ik bijna een kwartier heb lopen twijfelen. En geloof me, op het gebied van kleding ben ik vaak heel doelgericht. Stiekem deed het zelfs een beetje pijn maar ja, soms moet je nou eenmaal iets aanschaffen dat niet zo eco minded is. Denk aan een auto als je in een gehucht woont, je kan niet zonder.

outfitbohemianwinter-DaJiashirt-happinessboetique-bohowinter-vintageandbeauty.com

outfitbohemianwinter-bohorok-shoebyfashion-lerenbikerjack-vintageandbeauty.comShirt: Dajia* | rok: Shoeby | panty: onbekend | schoenen: Bristol | ketting: Happiness Boutique* | bril: Fendi*

outfitbohemianwinter-happinessboetiek-statementketting-bohoketting-vintageandbeauty.com

Mijn kledingkast is blij met deze aankoop want serieus; bijna elke top past hierbij. Pluspuntje dus! Ik ben heel benieuwd wat jij van mijn drama story vindt. Ben jij ook zo strict voor jezelf of laat jij de teugels ook incidenteel wel eens los. Gewoon omdat je echt niet anders kan. 

outfitbohemian-fendribril-vintageandbeauty.com

 

Let me know! 

Pssst.. ik heb de laatste tijd iets minder vaak geblogd. Dit komt omdat ik het mega druk had met de nieuwe site voor AlleenPuur. Afgelopen maandag ging deze eindelijk Live (serieus deze stress heeft 5 jaar van mijn leven gekost) en ik ben super blij. Ook even kijken? Klik hier!

9 Reacties

 1. sunny mama december 16, 2015 / 10:55

  Een kwartiertje twijfelen over een aankoop vind ik nog niet zo extreem lang, hoor. Voor mij is dat zelfs heel normaal. Anders noem ik het meer een ‘impulsaankoop’.
  Je nieuwe site ziet er trouwens indrukwekkend uit. Mijn complimenten!
  sunny mama schreef…CHAMPAGNE DRINK JE ZÓ! – 10 TIPSMy Profile

 2. Manja december 18, 2015 / 11:45

  Prachtige rok!
  Zoals hierboven wordt gezegd valt 15min bij mij ook onder een impulsaankoop. Meestal gaan er een paar dagen overheen.

  Zelf heb ik net voordat ik ook alleen nog maar duurzaam wilde kopen, een jurkje gekocht van G-sus. Het is echt mijn all time favourite! Niet duurzaam gemaakt misschien, maar zeker wel duurzaam gebruikt. Heb hem gekocht voor een begrafenis, maar kan hem zo goed combineren met alles wat ik in mijn kast heb, dat ik hem erg vaak draag.

 3. Eva december 18, 2015 / 20:21

  Prachtige rok hoor. Tja, je bent je er ten minste bewust van. Ik denk dat dat nog het belangrijkste is! Geniet van je rok 🙂
  Liefs, Eva
  Eva schreef…TAG: Kort maar krachtigMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *