Op mijn reislijst: Camping Sanguli Spanje

De afgelopen maanden ben ik steeds meer geinteresseerd geraakt in reizen. Naar mijn trip naar Berlijn, waar ik Oud & Nieuw vierde met een goede vriendin, is het reisvirus echt aangewakkerd. Van Nederland naar camping sanguli Spanje. Let’s go!

canaryislands-ocean-fuerteventura-vintageandbeauty.com

Dit jaar bezocht ik al:

  • 3x Cambridge
  • London
  • Hunstanton (een prachtig Engels dorp aan zee
  • en niet te vergeten Furtaventura.

Al deze reizen maakte ik met mijn vriend maar ook een solo vakantie staat hoog op mijn lijstje. Duitsland is hiervoor een van mijn favoriete bestemmingen maar ook sanguli Spanje laat mij niet onberoerd.

Na een zoektocht op internet ontdekte ik het prachtige Costa Dorada waar de populaire camping Sanguli zich bevindt. Camping sanguli spanje is een 4 sterren camping. Het is perfect voor gezinnen maar ook alleenstaande en solo reizigers kunnen hier prima vertoeven. Gezien het steeds kouder wordt is camperen voor mij bijna geen optie maar een stacarvan of overnachting in een hostel nabij, zou natuurlijk wel kunnen.

Voordelen aan camping sanguli Spanje:

– Sanguli is vlakbij het bruisende Salou

– de camping sanguli heeft genoeg accomodaties voor kinderen in alle leeftijden

– de camping bevat een a la carte restaurant. Daarnaast kan je ook eten ophalen en deze nuttigen op het strand

– een van de must op elke camping; een mini supermarkt. Ook camping sanguli heeft er een. Super handig voor last minute aankopen

– er zijn diverse soorten stacarvans in diverse classes. Van super luxe met eigen veranda tot aan een budget variant. Alles is mogelijk

– we zijn wellicht op vakantie maar wie kan er zonder wifi? Camping sanguli heeft het allemaal!

– zelf hou ik totaal niet van zwemmen maar voor alle watersportfanaten: hier kan je los ;).

Ik zie het al helemaal voor me; wandeling langs de Middelandse Zee, Spaanse tapas en wijn voor een van de luxe stacarvans van sanguli in Spanje en overdag lekker werken aan mijn bedrijf. Kom maar op met die vakantie naar Sanguli spanje!

Wat staat er op jouw planning?

ADV

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *