Jeugdherinnering | campings in Frankrijk

Als je terugdenkt aan jouw jeugd. Welke vakantie springt er dan echt uit? Bij mij zijn het toch echt de campings in Frankrijk. Wat heb ik daar altijd heerlijk genoten! 

Elke dag verse stokbrood. Wekelijks croissantjes met jam of hagelslag. Uren dobberen in het zwembad en kaartspelletjes doen in de tent als het regende. Frankrijk was voor ons als gezin, de perfecte vakantie bestemming.

Campings in Zuid Frankrijk en campings in Frankrijk in zijn algemeen, zijn vaak enorm groot, hebben genoeg vertier voor jong en oud en zijn goed verzorgd. Wat ik zelf heel fijn vind aan campings in Zuid Frankrijk is het Middelandse zee klimaat. Heerlijk, dat warme zonnetje zonder dat je gelijk het gevoel hebt dat je het wel heel benauwd begint te krijgen. Campings in Zuid Frankrijk die ook nog eens vlak bij zee liggen hebben bij mij een streepje voor!

molensfuerteventra-windmills-vintageandbeauty.com

Campings in Frankrijk zijn er genoeg

Er is echt voor elke kampeerder wel een bijzondere plek te vinden. Denk aan het prachtige Bretagne met de bijzondere lavendelvelden of wat dacht je van kamperen in de bergen? Heerlijk toch die prachtige omgeving?

En als kind waren er vol op vriendjes en vriendinnetjes te vinden die dezelfde taal spraken. Ideaal voor een kamperend gezin! Als ik de campings in Frankrijk vergelijk met de campings in Italië, dan zie ik veel overeenkomsten. Een laagdrempelige sfeer, veel locals die wekelijks hun eigen stacarvan bezochten en genoeg vers eten in de omgeving om je maag mee te vullen. In beide landen waren er genoeg Nederlanders ook te vinden.

Campings in Frankrijk zitten sowieso vol met Nederlanders. Ik bedoel; heb jij ooit een camping in Zuid Frankrijk of een camping in Frankrijk in het algemeen ontdekt waar geen Nederlanders zijn? Ja? Let me know!

Erg leuk als kind maar als ik nu naar een van de campings in Frankrijk zou gaan dan zou ik hier toch iets minder blij mee zijn. Ik vind het namelijk heerlijk om ongenegeerd in mijn bikini voor de tent te gaan liggen en het bekende commentaar dat wij Nederlanders stiekem toch best wel vaak hebben, die hoor ik dan graag liever niet. Laat mij maar lekker kamperen in een tentje op de hei of tussen de prachtige lavendel velden.

Op vakantie naar Frankrijk, kom maar op! 

ADV

Camping Zuid Frankrijk, campings Frankrijk, vakantie Frankrijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *