Outfit: Comfortabele kleding voor de afwisseling

Soms heb je van die dagen dat je zin hebt in een heerlijke comfortabele outfit. Een outfit waarmee je prima over straat kan maar die wel zo relaxed is dat je er ook mee op de bank kan ploffen.

Afgelopen week had ik een afspraak met Leanne en heel eerlijk; ondanks dat ik voor het shooten vaak alles uit de kast trek had ik dit keer meer zin om mijn relaxte blouse aan te doen. Hij is al een paar jaar oud maar ik blijf hem leuk vinden. In het voorjaar draag ik hem wel eens met een jurkje. Gewoon opgeknoopt. Lekker luchtig Ên net even iets minder saai dan een zwart jurkje. De broek kocht ik een tijdje terug bij G-Star. Het liefst kocht ik een vintage of tweedehands exemplaar maar ik kon echt nergens een broek vinden die goed past. Welkom in de wereld van kleine vrouwen met smalle kuiten haha. Ach ja, gelukkig zijn er nog merken zoals G-Star die gelukkig ook steeds weer iets duurzamer worden! Ik ben er blij mee want de pasvorm blijft goed aansluiten. Zoals je op onderstaande foto’s ziet heb ik een dilemma met mijn sokken. Mijn broek is in de kleinste lengtemaat nog zo’n 10 cm te lang en daarom vouw ik deze altijd naar binnen. En floep daar zie je zo af en toe mijn sokken. Wat vindt je kom ik er mee weg?

outfit just chillin

Blouse & vest: unknown | jeans: G-Star | socks: bamboe (yay!) | shoes: Adidas (old) | earrings: gift from Wendy!

outfit just chillin 2

Zoals je ziet is het een heel relaxte en simpele look. Het leek me wel leuk om ook eens die afwisseling te maken want die hoge pumps draag ik natuurlijk nu ook niet. Veel te koud! ; )

Draag jij ook zo graag comfortabele kleding met dit koude weer of draag jij nog steeds pumps?

ENG: Hi girls! Today I’m showing you one of my latest looks. It’s verry comfy and a bit simple. I love to wear this old blouse at home. It’s really soft and comfy and I like the colors. My favorite jeans is this one from G-Star. It’s perfect for short girls and the quality is amazing. I love it. What do you think of this look?

13 Reacties

 1. Jorinda februari 27, 2015 / 08:51

  Wat een leuke outfit =)
  Mooie foto’s !
  Liefs Jorinda

  • Kim februari 28, 2015 / 17:27

   Dankje Manon, leuk om te horen!

 2. Kelly februari 27, 2015 / 12:04

  Ziet er uit als een hele fijne outfit!

 3. Marlies februari 28, 2015 / 18:35

  Onwijs mooie foto’s! Je outfit staat je goed!!

 4. Sonja februari 28, 2015 / 18:55

  Ziet er heel leuk uit hoor! Leuke locatie ook! Ik heb ook altijd dat nog een stukje van mijn enkel te zien is en sinds kort maak ik daar dankbaar gebruik van om dan voor een leuke geprinte sok te gaan 🙂

 5. Floor Daasvand maart 1, 2015 / 19:46

  Erg leuke outfit! 🙂 station van Groningen is zo leuk om foto’s te maken! 🙂

 6. Kristel maart 24, 2015 / 09:23

  Ah, ik hou van zulke kleding. Zo rauw en kunstzinnig. Vooral met koudere dagen is chille kleding nice. Haha maar je sokken vielen me gelijk op! Misschien zijn van die boots ook leuk bij deze outfit? Van die militair-ish boots.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *