De mooiste vintage winterjassen van Doortje- Vintage!

De zoektocht naar de mooiste winterjas is begonnen! Nu vind ik zelf de pastel kleurige mantels die je aankomende herfst en winter seizoen gaat zien werkelijk prachtig. Dit gaat echt een ware hype worden en laat ik nou nét de persoon zijn die daar dan weer niet van houd! Ik onderscheid me graag van de massa. Daarom vandaag een aantal mooie 100% vintage winterjassen (dus geen vintage look) die een plaatje verdienen aan jouw kapstok.

de mooiste winterjassen dv 2

Jaren 70 jas. Maat M. 39,90 euro.

de mooiste winterjassen dv 3

Leren vintage jas. (al verkocht)

de mooiste winterjassen dv 4

 Oversized jaren 80 jas. Maat M. 59,90 euro.

Een ding is zeker; ik ga dit winter voor een lange jas! D tweede jas is echt mijn favoriet. Prachtig deze verschillende kleuren suède. Op de website zijn er tal van jassen te vinden. Denk aan jassen van de jaren 70 en 80 maar ook uit de jaren 90. Voor ieder wat wils. Zelfs bontjassen zijn er te vinden.

Welke jas vindt jij het mooiste?

6 Reacties

 1. Manon september 4, 2014 / 07:00

  Oh wat gaaf, ik zou het zelf niet aantrekken, maar ziet er wel gaaf uit.

 2. (Red) Sonja september 4, 2014 / 09:43

  De derde vind ik heel mooi! Ik ga in de winter ook het liefst voor een lange jas! Sowieso warmer, maar het staat ook heel leuk vind ik ! 🙂

 3. Angela september 4, 2014 / 16:33

  Ik ben ook al begonnen aan mijn jacht. ^_^ Zelf zou ik deze niet aantrekken, misschien de derde, maar ze zijn wel gaaf!

 4. Simone september 4, 2014 / 18:01

  Alhoewel deze jassen niet mijn stijl zijn, ga ik ook voor een lange winter jas aankomende winter. Die houden lekker warm.

 5. Anniek september 5, 2014 / 04:37

  Wat mooi! Ik zou er zelf denk ik niet zo snel een dragen, maar ik denk dat het jou erg tof staat!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *