Wishlist: Najaar 2014

Het is bijna herfst. Tijd om de kledingkast weer opnieuw in te delen en weer wat leuke items aan te schaffen. Omdat ik dit druk bezig ben met minimaliseren en niet teveel wil aanschaffen heb ik een lijstje gemaakt. Super handig want zo weet je precies wat je nodig hebt om met weinig spullen je garderobe een boost te geven. Ik hou van variatie en draag elke dag wat anders en met deze items gaat dat zeker lukken. Kijk snel verder.

wishist fall leren broej

Als eerste ben ik al tijden op zoek naar weer een fijn zittende leren skinny. Perfect voor onder een wollen trui, oversized sweater of in combinatie met een satijnen blouse. Draag hem in stijl en hij past overal bij! Gezien ik erg dunne kuiten heb zal ik deze bij de Only scoren.

wishlist najaar 14 midi rok

Een midi rok staat al een tijdje op mijn lijstje en deze beauty van Dorothy Perkins ziet er zo gaaf uit. Zo mooi deze pasteltinten. Ik hoop dat ik nog een leuk vintage exemplaar ergens op de kop kan tikken in deze kleur!

wishlist najaar 14 witte top

wishlist najaar 14 pantys

Omdat mijn witte top kapot ging na een keer wassen zoek ik nog een goede vervanger. Ik vind deze zo onwijs cute en hij kost maar 14,90 euro bij I love vintage! Echt die moet ik hebben. Een ander item wat ik al heel lang wil zijn panty’s met een naad achter. Zo onwijs gaaf om deze te combineren met een pencil skirt!

wishlist najaar 14 jas

Een lange Trenchcoat in donker rood of een pastel kleurige mantel… oh wat is het lastig kiezen dit najaar! Ik vind beiden zo onwijs mooi. Ik wou dat ik al wat beter met de naaimachine overweg kon want dat had ik dit exemplaar, dat te koop is bij DaWanda, voor mezelf gemaakt.

wishlist najaar 14 bril

Tot slot heb ik nog een wens; ik wil heel graag een andere bril. Al 2 jaar draag ik met plezier een exemplaar van Vogue en deze vind ik nog steeds erg mooi. Helaas is het glas inmiddels helemaal beschadigd. Tja, ik ben wat onhandig. Het is dus tijd voor een nieuwe. Laat brillen uitzoeken nou echt zo’n lastige klus zijn. Ik zoek namelijk een bril met een retro uitstraling zoals deze van Brillenstunter. Iemand nog tips?

Stiekem zijn er toch wel weer aardig wat dingen die ik kan gebruiken. Dat krijg je als je van maat wisselt. Wat wil jij heel graag hebben voor dit najaar?

8 Reacties

  • vintageandbeauty september 2, 2014 / 08:26

   Ze zijn gaaf he ^^. Ben benieuwd welke jij gaat halen 🙂

 1. Rowan - RebelliousyetRomantic september 3, 2014 / 07:24

  Een lange jas en een midirok staan ook nog op mijn lijstje. Ik vind die van Dorothy Perkins en die rode jas die je hier laat zien echt super! 🙂 x

 2. (Red) Sonja september 3, 2014 / 09:35

  Superleuke wishlist! Die midi rok is prachtig en een leren broek lijkt mij ook nog steeds heel tof om te hebben! Die naadpanty’s kan je trouwens kopen bij VeryCherry.nl! Daar zijn ze het goedkoopst heb ik ontdekt en van hele goede kwaliteit! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *