Dit dragen (fashion) bloggers met kerst!

Vandaag is het dan zover: tijd voor kerst! Hét moment om jezelf helemaal compleet uit te dossen! Trek je mooiste jurk aan, steek je haar leuk op en draag die fel rode lipstick die in je kast naar je staat te glunderen. Vind jij het ook zo leuk om te zien wat andere dames dragen met kerst? Dan heb je vandaag geluk want er staan 6 leuke outfits voor je klaar! Tijd voor de (fashion) bloggers kerst special!

kerst nene

Nene draagt een prachtige groene glitter top. Perfect voor een kerst party. Daarnaast maakt ze de gewaagde combinatie met groene lipstick. Gedurfd en gewaagd.  Want zeg eerlijk; wie draagt er wel eens groene lipstick? Ik vrees dat ik er niet mee wegkom!

kerst minke

Minke draagt een prachtige zwarte rok. Ik ben verliefd, wat een beauty! Ze combineert de rok met een fluffy trui. De fluffy trend is nog steeds immens populair en past ook super bij een kerst outfit. De foto van haar kerstlook is genomen uit haar kerst video. Echt een aanrader om te bekijken!

kerst sonja

Wat is een kerstlook van Sonja zonder flashbacks naar de jaren 50? Juist! Sonja is net zoals ik gek op vintage en je kan haar echt uittekenen in deze stijl. Deze look staat haar echt fan-tas-tisch!

kerst saranda

Saranda draagt een classy zwarte outfit die ze combineert met wat glimmende accessoires. Zelf ben ik helemaal fan van haar panty. Diamanten op een panty, wie heeft dit eerder gezien? Erg leuk en nét weer een tikkeltje anders dan een standaard zwart jurkje!

kerst svenja

Ook Svenja gaat dit jaar voor een zwarte jurk afgemaakt met fijne accessoires. Kenmerkend aan haar stijl zijn de pastel kleuren. Svenja maakt haar looks altijd af met een mooie lipstick. Een onmisbaar item deze kerst!

kerst lillianne

Last but not least: prachtige Liliane. Ze draagt een jurk met sweatheart hals. Prachtig maar ook super handig want dit model kan je zeker ook bij andere gelegenheden prima dragen.

6 prachtige dames met allemaal een andere stijl. Ik ben erg benieuwd wat jullie van alle looks vinden. Welke look is jouw favoriet en wat zou jij ook wel willen dragen? Laat het hieronder weten! Natuurlijk laat ik ook nog even mijn outfit zien. ik draag mijn nieuwe jurk van Miss Green die ik combineer met vintage items.

kerst look

Fijne kerst! Geniet ervan en tot volgende week. Ik hoop dat jullie allemaal hele fijne dagen hebben met de mensen die je lief hebt om je heen.

19 Reacties

 1. mariëlle december 24, 2014 / 18:22

  Leuk hoor, ik haalde het helaas niet meer haha. Maar ik zag dat je een van mijn kerstlooks al gezien had!

  • Kim december 27, 2014 / 06:38

   Ja, dat zag er echt top uit. Ben benieuwd wat je erbij droeg 😉

 2. Sabine december 25, 2014 / 08:22

  Leuk! Die vintage jurk is echt the bomb!

  Zelf doen we toch niks speciaals..vandaag lekker chillen in mn onesie hahaha

 3. Sas december 25, 2014 / 09:55

  Wat een leuke looks in dit artikel! Vind het een leuk bedacht concept 🙂

  • Kim december 27, 2014 / 06:37

   Dankjewel! Leuk om te horen 🙂

 4. Svenja december 25, 2014 / 12:09

  Stuk voor stuk prachtige dames! Heel mooi artikel heb je ervan gemaakt Kim<3

 5. Liliane december 25, 2014 / 16:00

  Ahh, wat een lief berichtje bij mijn foto <3
  Ik kocht deze jurk bij een webshop met 50s en 60s dresses. Helaas viel hij te groot uit maar mijn mams was mijn redder in nood want zij heeft het 'gaas' stuk bovenin weten te verstellen. Nog steeds blij met mijn aankoop 🙂
  Mooie foto van jou trouwens! 😀 wishing you a glamorous Christmas 😉

  • Kim december 27, 2014 / 06:36

   Wat handig dat je moeder dat kon innemen. Lijkt me best lastig!

 6. Anna december 25, 2014 / 17:44

  Wat een leuke post! Mooie outfits allemaal inderdaad! Fijne Kerstmis!

  • Kim december 27, 2014 / 06:37

   Dankjewel! Hoop dat jij ook een fijne kerst hebt gehad ♡

 7. Eline december 27, 2014 / 11:19

  Ik vind sonja haar stijl altijd geweldig!
  Wat een mooi horloge draag je!

 8. Cherel december 27, 2014 / 19:16

  Leuk artikel! En wat gaaf dat ze gewoon groene lipstick draagt!

 9. maroussia december 27, 2014 / 19:29

  Leuk om te zien! Ik vind Svenja’s outfit echt top ^^ x

 10. Claudia december 27, 2014 / 20:41

  Wat is dit leuk gedaan en wat zie jij er ook prachtig uit. Ik hoop dat je een prachtige kerst hebt gehad.

 11. Romy december 27, 2014 / 22:28

  Ik vind de outfit van Minke en van jouw het mooist 😀

 12. Tessa december 28, 2014 / 08:13

  Wat tof dat je hiervan een artikel hebt gemaakt, en lief dat je tegelijk allemaal bloggers in het zonnetje zet!
  Liefs, Tessa

 13. robin december 28, 2014 / 11:26

  ik vind ze allemaal wel mooi! Sonja haar outfit is niet mijn stijl maar het staat wel heel erg mooi 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *