Tweedehands sieraden van Fashionhoax

Bam, laten we een taboe aanboren. Het taboe op tweedehands producten en met name sieraden. In vintage groepen beginnen steeds meer mensen de waarde ervan in te zien maar daar buiten krijg ik toch snel rare gezichten als ik mijn nieuwe tweedehands juweeltjes laat zien. Dat terwijl ze er hartstikke nieuw, modern uitzien én lief zijn voor de portemonnee. Dat kan anders. Bij deze presenteer ik u vandaag mijn nieuwe tweedehands aanwinsten!

fashionhoax arnband

Fashionhoax, Luxblog en Anarike organiseerden afgelopen vrijdag een grote closetsale in het News Café in Groningen. Wie deze dames nog niet kent; het zijn redelijk bekende fashion bloggers die stuk voor stuk succesvol zijn met hun blog. Ondernemende vrouwen met stuk voor stuk een prachtige kledingstijl. Wie wil nou niet in deze kasten snuffelen? Juist! Omdat dit een thuis wedstrijd was besloot ook ik ernaar toe te gaan. Hopende op een paar fijne basics. Helaas kon ik niks vinden wat mij goed stond wel verkocht Fashionhoax super leuke, soms zelfs nieuwe sieraden, vanaf 50 cent.

Het smalle armbandje met de tekst ‘Why so serious’ viel me gelijk op door de leuke smalle schakels. Ik heb erg smalle polsen en de meeste schakels lijken hierdoor veel te grof.

fashionhoax horloge 2

Een uurtje later ging ik naar het treinstation voor een afspraak met A. Van haar kreeg ik dit horloge gratis omdat zij er graag vanaf wou. Ik draag al tijden geen horloge meer. Heel eerlijk; ik ben mijn rose gouden horloge kwijt. Jep, I know. Maar zocht nog een fijne zwarte die dagelijks te dragen is en waar ik niet al te voorzichtig mee hoef te zijn omdat het zo duur is. Deze horloge voldoet perfect aan die norm. Het enige wat ik nog moet doen is deze in nemen. Want hij is veel te wijd en even kijken wat ik doe met de steentjes die eruit zijn. Ik denk dat ik er nieuwe in laat zetten.

Wat vinden jullie van tweedehands sieraden? Let’s talk!

11 Reacties

 1. Lilia december 22, 2014 / 18:26

  Leuk armbandje heb je gescoord en het was gezellig je te ontmoeten! xo

 2. a c y h o z december 22, 2014 / 19:32

  ze zien inderdaad helemaal nieuw uit! Ik ben vooral dol op je eerste item ^^ Mij gaat het om hoe het eruit ziet ( en de prijs natuurlijk hehe) niet of het tweedehands, derdehands, nieuw etc.

 3. Anna december 22, 2014 / 19:52

  Heel leuk! Vooral het armbandje vind ik mooi, maar dat komt omdat ik niet zo van (glitter)steentjes houd (die op het horloge zitten). Verder is zwart wel een heel mooie kleur voor een horloge!

  • Kim december 22, 2014 / 20:54

   Ah heel herkenbaar! Dit is ook een -misschien wel de enigste – glitter item dat ik bezit. Hou er doorgaans niet van maar de combinatie gratis, zwart en meer minimalistisch Willem kleden was de doorslag haha

 4. Dewi december 23, 2014 / 19:24

  Leuk leuk! Ik vind het juist zo leuk om op een hunt te gaan voor mooie tweedehands pareltjes. Leuke blog ook! X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *