Dit droeg ik in Fuerteventura! | lookbook video


Goedemorgen allemaal!

Oh, wat is het ook fijn om bijna weer in Nederland te zijn. Hoe gek ik ook ben op het prachtige eiland Fuerteventura, na 9 uur vertraging was ik stiekem toch wel blij dat we vannacht aankwamen in Londen. Een reis van bijna 20 uur. Echt, wauw wat voelt dat raar zeg! Leuk voordeeltje; door de vermoeidheid waren de zenuwen voor het vliegen ook gelijk weg. Zonder enige stress genoot ik van de vlucht naar Londen. 

Omdat we toch wel aardig wat vertraging hadden besloot ik om direct de video te gaan editen op William zijn telefoon. Echt, wat is het handig om een Iphone te hebben zeg! Ik dacht altijd (ja, heel naïef) dat er weinig verschil in zou zitten. Wat had ik het mis. Filmen gaat zoveel gemakkelijker dan met mijn Samsung S4. Daarnaast konden we daarna het ook nog eens eenvoudig editen dankzij een app op zijn telefoon. Score!


Tijdens de vakantie heb ik een aantal beelden gemaakt van mijn outfits. Deze beelden zijn gemaakt met de Iphone 6. Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van mijn eerste lookbook video vinden. Wat is jouw favoriete look en zie je veel verschil in de kwaliteit van de video in vergelijking tot mijn andere video’s?

 

Let me know! Fijne maandag allemaal.

Liefs,

Kim

Pssst… mocht je nog een zonnige bestemming zoeken voor deze zomer dan raad ik je Fuerteventura zeker aan. Binnenkort zal ik mijn favoriete hotspots en must see’s delen. Het is er zo leuk!

15 Reacties

 1. Manon mei 23, 2016 / 12:23

  Mooie lookbook heb je gemaakt!! Je droeg erg leuke outfits !

 2. wendy vrieling mei 23, 2016 / 13:43

  wat leuk om je outfits op deze manier te zien. Prachtig. De kwaliteit van de video vind ik prima. Had niet verwacht dat dit met een mobiele telefoon gemaakt zou zijn.
  wendy vrieling schreef…Review: TelefoonhoesjesMy Profile

 3. Lesley van de Langkruis juni 3, 2016 / 07:47

  Wat heb je dat leuk gedaan zeg! Ik vind de laatste outfit erg leuk! Ben ooit ook daar geweest maar werd helemaal gek van de wind haha. Toch super makkelijk dat je alles gewoon de iphone van je vriend gemaakt heb. Je ziet wel dat de kwaliteit niet HD is maar het is goed genoeg!
  Lesley van de Langkruis schreef…Hoepelworkshop van Robin HoopMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *