Fair Friday vanuit Cambridge

Hai! Van mijn lieve vriendinnen hoor ik dat het nu heel erg koud is in Nederland. Wat balen zeg! Dat verwacht je toch niet als je denkt aan de maand mei. Jammer, maar helaas! Gelukkig word het altijd weer beter na verloop van tijd. Hier in Fuerteventura is het prima vertoeven maar ik moet zeggen dat onderstaande outfit in Cambridge donderdag ook stiekem te koud was. Althans vergeleken met de 28 graden in Nederland ;).

fairwearfriday-fairfashionblog-fairfashion-fairwmn.com-vintageandbeauty.com

Vandaag daarom dus een outfit vanuit Cambridge. Een combinatie van fair en slow fashion. Met slow fashion bedoel ik kleding die ik gekocht heb bij reguliere zaken en al enige tijd regelmatig draag. De rok is zo’n item. Ik kocht het bij Steps. Ja, I know. Ik kon de verleiding echt niet weerstaan. De 50s stijl vind ik namelijk erg mooi en het leuke is dat deze rok aan de onderkant een mini petticoat heeft waardoor deze mooi wijd uitstaat. I love it! Een voorbeeldje van slow fashion want deze rok heb ik op vakantie ook al meerdere keren gedragen.

fairwearfriday-fairfashionblog-fairfashion-fairwmn.com-vintageandbeauty.com

fairwearfriday-fairfashionblog-fairfashion-fairwmn.com-vintageandbeauty.com

Bril: Fendi* | top: tweedehands | vest: tweedehands | rok: Steps | panty: Swedish Stockings | nagellak: Young Beauty* | schoenen: onbekend

*deze items heb ik ontvangen van een bedrijf.

Wat vindt jij van deze outfit? Zou jij het dragen?

10 Reacties

  1. gerhilde maakt mei 20, 2016 / 11:00

    Leuke outfit! Heb je die rok al lang dan? Vanaf wanneer noem je het dan slow fashion?

  2. Eva mei 20, 2016 / 19:03

    Die rok staat je echt heel goed! Leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *