Een fotoshoot en nog veel meer..

Normaal laat ik op de maandag altijd een outfit zien maar vandaag vond ik het tijd om eens even bij te kletsen. Er gebeurt namelijk zoveel en dat heeft ook wat gevolgen voor mijn blog. Zo deed ik een fotoshoot met fotograaf Lilian en had ik het mega druk. Lees je ook even mee?

fotoshoot 2

2 weken geleden had ik een fotoshoot met fotograaf Lilian voor haar portfolio en dit was het resultaat! Haar stijl is iets anders dan die van mij en daardoor werden de foto’s weer heel anders dan wat ik gewend ben. Ik vind het altijd erg leuk om met verschillende mensen samen te werken vanwege de diversiteit. Helaas kreeg ik de foto’s niet groter aangeleverd maar ik hoop dat jullie zo ook een duidelijk beeld krijgen. Wat vinden jullie van het resultaat?

fotoshoot 3

Afgelopen vrijdag heb ik met een groep dames een blog meeting gehad in Haren. Bijna de helft had ik nog niet eerder ontmoet en ik was verbaasd hoeveel lol je kunt hebben met mensen die je voor het eerst ziet. Ik heb er echt enorm van genoten en we gaan zeker vaker afspreken. Nadien verraste Yvonne ons met een mega grote goodiebag. Serieus zoveel heb ik nog nooit gekregen! Je vindt de foto’s hier.

Vrijdag deel ik met jullie de outfit die ik tijdens de meeting droeg. Ik ben er helemaal verliefd op! Zondag heb ik vervolgens met Xandra een groot deel van mijn kledingkast verkocht. Zo fijn om mijn kasten weer bijna leeg te hebben. Ik word er helemaal blij van! Mijn project minimaliseren verloopt heel goed. Zo heb ik nog maar weinig dingen van mijn lijstje gekocht.

Zoals jullie weten heb ik het erg druk met AlleenPuur en lopen de zaken daar voorspoedig. De testpanel is nu bijna compleet en ook de eerste gastblog kwam online. Daarom heb ik besloten om mijn blog schema voor vintageandbeauty aan te passen.

Vanaf deze week verschijnt er elke maandag, woensdag en vrijdag om 06:00 uur een artikel online. Uiteraard blijf ik op Instagram ook nog lekker veel foto’s delen dus volg mij gerust ook via Insta. Sterker nog; dat zou ik erg leuk vinden! Achter de schermen ben ik druk bezig om weer een super gave goodiebag voor jullie samen te stellen. Hou Instagram in de gaten voor mijn winactie.

Voor zover het artikel voor vandaag. Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze foto’s vinden. Oh en voor wie nog wat minimaliseer tips kan gebruiken: ik geef hier heel veel tips. Laten we samen gaan consuminderen 🙂

Tot snel!

24 Reacties

 1. (Retro) Sonja maart 9, 2015 / 09:42

  Wat een mooie foto’s zeg! Inderdaad heel anders dan normaal, maar vind het wel echt een gaaf effect zo in het donker!

  • Kim maart 11, 2015 / 15:35

   Dankjewel Sonja. Het is echt totaal iets anders hé 🙂

  • Kim maart 11, 2015 / 15:36

   Dankjewel Nesrin. Het was ook echt zo leuk.Heel bijzonder hoe leuk het kan zijn met mensen die je amper kent!

 2. lilian maart 10, 2015 / 11:37

  Ik heb mee gelezen, leuk stukje hoor! Ondanks dat we niet dezelfde stijl hebben vond ik het leuk om de shoot te doen, en ben ik tevreden met het resultaat voor mijn portfolio.

  • Kim maart 11, 2015 / 15:36

   Leuk om te horen Lilian! Ben heel benieuwd naar de foto’s van je andere shoots 🙂

 3. Lesley van de Langkruis maart 24, 2015 / 21:48

  Ik vind de foto’s wel mooi maar wel erg donker. Dat ben ik inderdaad niet echt gewend misschien waardoor ik er nu heel erg aan moet wennen?

  • Kim maart 24, 2015 / 21:57

   Ik snap je gevoel Lesley! Het was weer even wat nieuws proberen. Ik vind donkere foto’s soms wel mooi maar het ligt echt aan de context.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *