The Vintage Rebel in Groningen | win 200 euro shoptegoed!

200 euro om van te shoppen. Mindblowing vind je niet? Heel eerlijk heb ik geen idee wat ik van zoveel geld moet kopen maar het idee dat je niet  naar een prijskaartje – of in dit geval kg- hoeft te kijken bevalt me wel.

Het liefst koop ik elke week al het mooie vintage wat ik zie maar ik doe het expres niet. 1: ik wil graag minimaliseren en leven met minder en 2. ik word zo ongelukkig als mijn huis bomvol staat. Ik begin er dus niet meer aan! Met Xandra verkocht ik afgelopen zondag het grootste gedeelte van mijn kast en echt dit voelt als een opluchting. Eindelijk weer ruimte. Ik heb nu nog iets van 20 items over. Genoeg toch? Zou je denken.

Vintage shoppen op 21 & 22 maart in Groningen!

Omdat ik nog wel wat fijne zomerjurkjes en tops kan gebruiken ga ik op 21 maart shoppen bij The Vintage Rebel in Groningen. Eindelijk ‘mogen’ we weer! Ik heb er onwijs veel zin in en ben heel benieuwd wie ik van jullie allemaal tegen ga komen. Ben je benieuwd hoe een vintage per kg event is? Bekijk dan hier mijn reviews.

En het toffe is: The Vintage Rebel viert feest en geeft via deze link 200 euro shoptegoed weg. Ik doe zeker mee en wie weet wint een van ons! Zou ik zo gaaf vinden 🙂

Zoek je nog tips hoe je de leukste items kan scoren? Ik heb al heel veel over vintage geschreven. Je vindt o.a. mijn shoptips hier.  

Wie ga ik zien 21 maart?

7 Reacties

 1. Fleur maart 12, 2015 / 15:24

  Wat jammer dat ik niet in de buurt woon of ben. Vorige maand ben ik wel bij de vlooienmarkt in Eelde geweest. Leuk geslaagd voor een zwart school/akte tas voor een klein prijsje. Zo blij als een kind.
  Veel plezier met de pareltjes uitzoeken, ben benieuwd !!

  • Kim maart 12, 2015 / 15:44

   Oh das zo leuk hé dat soort pareltjes! Ik heb afgelopen zondag voor maar liefst 50 cent een trui gekocht haha. Geniaal die prijzen! Ik zal een shoplog plaatsen over de dingen die ik koop 🙂

 2. Natiza maart 12, 2015 / 18:58

  Jammer dat ik ver van Groningen af woon! 🙁

  • Kim maart 13, 2015 / 07:53

   De winactie is in Rotterdam. Wellicht is dat wat voor jou? 🙂

 3. Nesrin maart 13, 2015 / 19:48

  Oh wat leuk! Ik woon zo ver weg…Jammer. €200,- te gek!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *