Een nieuwe look zonder te shoppen

Hoe krijg ik het voor elkaar. Met maximaal 30 items in zowel mijn zomer- als winter garderobe, val ik in de categorie minimalistisch. Voor mij geen enkel probleem. De jaren van het driftig winkelen zonder een punt van verzadiging te bereiken is ver achter mij.

Het gaat zelfs kriebelen als ik veel spullen in mijn kast zie hangen. Argh… Waarom heb ik zoveel? Ik heb maar een paar setjes nodig. Klinkt idioot? Happy you. Of toch niet?

20160318190508_IMG_3403

Minimaliseren geeft mij namelijk enorm veel rust. Weg keuzestress in de ochtend. Lege bankrekeningen en kasten die overlopen. Hoera voor de creatieveling. Je dacht dat je al geniale setjes kon bedenken? Wacht totdat je nog maar weinig kleding hebt. Je zult jezelf verbazen. Er is zoveel mogelijk. En stiekem vind ik dat laatste zo tof (niet bepaald een ‘tof’ woord overigens). Want eigenlijk heb ik niks nodig. Wat een vrijheid!

20160318190545_IMG_3415

Op de foto een setje die ik zondag spontaan combineerde. Ik ben gek op het printje van deze broek. Helaas heb ik nog geen duurzame variant gezien.

Gelukkig maar want deze broek is stiekem nog veel te koud. Echt wat heb ik gelachen gisteren toen Lilia en ik samen stonden te bibberen buiten. Wat maken wij bloggers ons het toch moeilijk omdat we perse zonder jas op de foto willen. Herkenbaar?

12 Reacties

 1. geertruurzaam maart 21, 2016 / 08:27

  Knap dat je toekomt met die hoeveelheid.
  Ik pas momenteel alleen nog maar zwangerschapskleding, en daar heb ik maar weinig van, en ik ben alles nu al zooooo beu gezien! Kan echt niet wachten tot ik weer mijn “gewone” kleding aan kan 🙂 Daar ben ik dan straks weer extra blij mee, juist omdat ik het zo lang niet heb kunnen dragen lijkt het een beetje of ik weer allemaal nieuwe dingen heb.
  geertruurzaam schreef…Fair Wear Friday # pratende jurkenMy Profile

 2. Mariska maart 22, 2016 / 12:12

  Leuk gecombineerd! Zo zie je maar wat je allemaal kan met wat je al hebt 😀

 3. Floor Daasvand april 7, 2016 / 19:51

  Echt knap dat je zo weinig items hebt hoor! Al vliegt er bij mij ook steeds meer uit maar dat komt ook mede doordat ik qua maat ben gegroeid haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *