Yes, we kunnen weer vintage per kg shoppen in Groningen!

Whoehoe, oh wat vind ik dit leuk! Op zaterdag 16 en zondag 17 april kunnen we weer lekker vintage per kg shoppen in Der Aa- Kerk in Groningen. The Vintage Rebel organiseert namelijk wederom een vintage per kg event.

En het gaat onwijs leuk worden. Bij de vorige 2 edities was ik er werkzaam als fotograaf en ook dit keer ben ik weer van de partij om de bezoekers en de sfeer vast te leggen.

thevintagerebel-vintageperkg-vintageperkggroningen-vintagegroningen-vintageandbeauty.com

Nog nooit vintage per kg geshopt? Lees dan zeker mijn blog:ย Hoe overleef ik een vintage per kg sale?ย Speciaal voor jou deel ik mijn gouden tips. Geloof mij, het word zo druk, tips heb je zeker nodig.ย 

Benieuwd naar de vorige 2 edities? Je vindt ze hier, hier en hier.ย Mijn laatste vintage per kg shoplog vindt je hier.

Tot zover mijn super enthousiaste verhaal. Je kunt het wel zien; ik ben een die- hard fan! Word jij hier ook zo blij van?

13 Reacties

  • Kim maart 23, 2016 / 08:18

   Vaak wel maar niet altijd. Althans dat denk ik haha. Sommige vintage shops zijn onwijs duur en anderen weer heel goedkoop. Tijdens een vintage per kg sale kan je kleding wegen. Dus dat scheelt enorm. Zo kost een blouse dan nog maar een paar cent.
   Kim schreef…Yes, we kunnen weer vintage per kg shoppen in Groningen!My Profile

 1. Sandra maart 23, 2016 / 11:42

  Ahh wat leuk! Lijkt mij zรณ tof om hier een keer naar toe te gaan. Het is alleen veel te ver weg, Groningen. Dan maar een keer naar zo’n winkel in Amsterdam haha. Veel plezier!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *