Event: Die zijn leuk Festival Groningen

Afgelopen zondag was het event Die zijn leuk Arts & Crafts festival op de vismarkt in Groningen. Een festival met 70 kramen, workshops, muziek en lekker eten. Bepakt met mijn camera ging ik op stap om het ene na het andere moois vast te leggen. Benieuwd hoe het was? Bekijk mijn foto rapportage hieronder.

die vind ik leuk markt 1

die vind ik leuk 2

die vind ik leuk 3

Tijdens het festival werd er echt van alles verkocht. Van vintage kleding voor zachte prijsjes tot zelf gemaakte sieraden, tassen maar ook meubelen. Echt je kon het niet bedenken of het was er. Een perfecte markt voor creatievelingen! Voor 5 euro kon je zelf kralen maken onder leiding van een kunstenares maar je kon ook zelf een schaal maken of biologische wol kopen om thuis wat moois te maken.

die vind ik leuk 4

die vind ik leuk 5

Op de markt heb ik een aantal leuke mensen ontmoet en erg veel moois gezien. Het is teveel om aan alle bedrijven in een artikel aandacht te besteden maar deze winkels zijn zeker een bezoekje waard: Crea- carina (voor een workshop kralen maken), Just- Rita voor de onwijs mooie sieraden, TheMocrazy voor leuke vintage en handgemaakte items (hierover volgende week meer!), Use The Soap voor retro hebbedingen, Must Love Stuff voor onwijs schattige hebbedingen voor in huis, Kleine Dingen voor een kleinigheidje met een betekenis en tot slot voor wie opzoek is naar een leuk kraam kado voor weinig: Studio Katoke maakt geweldige geboortekaartjes en andere leuks voor een klein prijsje!

die vind ik leuk 6

Naar welke kunstenaar/ shop ben jij benieuwd?

6 Reacties

 1. Kelly juli 9, 2014 / 09:18

  Wat leuk! Ik vind vooral die schaaltjes en kopjes met teksten/afbeeldingen erop ontzettend leuk.

 2. Manon juli 9, 2014 / 13:06

  Lijkt me zo leuk om eens een keer naar zo een event te gaan ook al hou ik er helemaal niet zo van, maar het is altijd leuk om andere dingen te zien

  • vintageandbeauty juli 9, 2014 / 14:22

   Zeker een keer doen Manon! Je doet echt veel inspiratie op 🙂

 3. (Red) Sonja juli 9, 2014 / 18:12

  Ziet er heel leuk uit! Ik kan dat soort marktjes altijd wel waarderen! 🙂 Als antwoord op je vraag: ik ben helaas niet bij de Zalando Awards. Ik heb het nog veel te druk met klussen, dus ik moet keuzen maken waar ik wel en niet heenga. Ik ben wel bij Dorhout Mees en Spijkers & Spijkers tijdens fashion week, dus mocht je daar toevallig ook zijn kan je ze dan misschien geven! Of anders binnenkort bij een ander event! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *