Outfit: Wearing my vinties

Wellicht heb je ze al gezien in de winkels: broeken met wijde pijpen zijn helemaal hot! Het is natuurlijk even wennen gezien we al jaren in skinny jeans bivakkeren maar zeg nou eerlijk het werd ook wel weer tijd voor wat nieuws. Wie net zoals ik niet de bouw heeft voor een mommy jeans kan prima meedoen aan deze trend. Mits je het goed combineert kan je er namelijk nog prima vrouwelijk uitzien.

outfit wearing my vinties

Ik kocht deze vintage broek op een vintage groep voor 8 euro inclusief verzenden. Een koopje! Op dagen dat het wel warm is maar niet warm genoeg voor blote benen draag ik hem graag. De stof is erg dun en niet plakkerig. Ik combineer hem met een strakke top om het nog wat vrouwelijk te houden.

outfit wearing my vinties pants

Top: H&M / broek: Vintage (same here) / slippers: Orange Babies / ketting: onbekend merk / bikerjack: H&M

outfit wearing my vinties face

Zou jij dit dragen?

 

7 Reacties

 1. Sandra juli 10, 2014 / 07:07

  Sorry, nee… ben enorm gehecht aan mijn skinny jeans. 😛

 2. Jorinda juli 10, 2014 / 07:09

  Erg leuke outfit , staat je goed =)
  Persoonlijk kan ik niet zonder me skinny jeans haha !
  Liefs Jorinda

 3. Manon juli 10, 2014 / 08:02

  Die rok heb je erg leuk gecombineerd , staat je goed!

 4. Kelly juli 10, 2014 / 08:47

  Wat een ontzettend leuke outfit, staat je mooi!

 5. Birte juli 10, 2014 / 19:43

  Superleuke broek, ze staat je heel erg leuk. Zelf zou ik er niet mee wegkomen, denk ik…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *