Fair Wear Friday! #3

Yes, tijd voor Fair Wear Friday! Vandaag wil ik jullie graag mijn nieuwe favoriet laten zien. Ik kocht dit prachtige hoedje bij een onwijs gave vintage zaak in Berlijn (hierover snel meer!) nadat ik er een half uur mee door de winkel had gelopen.

Een hoedje, is dat wel iets voor mij? Is mijn hoofd hier niet veel te klein voor? Nou nee! In tegenstelling tot de grote flappers die je regelmatig bij mening fashionblogger voorbij ziet komen zijn de vintage exemplaren een stuk kleiner -en in mijn ogen- meer gedetailleerd. De stof is dikker, het bevat vaak nog een oud label én de details… serieus het is gewoon te mooi om te weerstaan!

Lieve Marin was zo lief om een paar foto’s van mij te maken. Ik combineerde de hoed met mijn nieuwe vintage winterjas die ik voor een tientje op de kop tikte bij mijn favoriete kringloop. Hij is – ondanks mijn lengte- echt perfect. Dus, lieve kleine vintage liefhebbers, het is zeker mogelijk om een kleine jas te vinden. Het duurt even (bij mij enkele jaren), maar de aanhouder wint!

fairwearfriday-vintagehoed-berlijn-ootd-fashionbloggergroningen-koetas-vintageandbeauty.com

Jas: vintage (kringloop) | hoed: vintage (Berlijn) | schoenen: Bristol (favoriet deze winter!) | sjaal: Berlijn | bril: Fendi* | tas: Keet | trui: tweedehands.

*deze spullen heb ik gekregen.

fairwearfriday-vintagehoed-berlijn-ootd-fashionbloggergroningen-koetas-vintageandbeauty.com

 

vintagehoed-humanaberlijn-fairwearfriday-vintagehoed-berlijn-ootd-fashionbloggergroningen-koetas-vintageandbeauty.comPsssst… mijn prachtige koeientas verhuist -hopelijk- binnenkort naar een nieuwe eigenaar. Ondanks dat ik deze zo mooi vind is deze helaas veel te zwaar voor mijn rug. Mocht je ook zo verliefd worden en wel beschikken over wat spierballen, let me know!

Fijn weekend alvast.

27 Reacties

 1. sunny mama januari 22, 2016 / 08:31

  Dit is zo’n fantastische outfit! Helemaal af, helemaal top, helemaal mijn smaak!
  En… leuke foto’s ook. 😉

 2. Anna januari 22, 2016 / 09:16

  Oooo, die hoed! Zo mooi. Ik vind ‘m je echt prachtig staan. Extra bijzonder dat ‘ie uit Berlijn komt :). Snap je twijfels wel hoor. Ik vind hoeden soms ook maar lastig. Heb er wel een aantal, maar draag ze eigenlijk nooit. Maar als ik dit zo zie, word ik meteen weer helemaal enthousiast!
  Anna schreef…12x Bruine kledingstukkenMy Profile

 3. Galina januari 22, 2016 / 10:03

  Wat zie je er mooi uit. Ik heb echt totaal geen ‘sense of fashion’, dus ik kan dit nooit zo combineren, maar ik probeer het wel altijd. Hoedje staat je mooi!

  • Kim januari 23, 2016 / 18:26

   Ah joh, komt vast wel goed! Gewoon wat uit de kast trekken wat qua kleur kan en dan hoppa naar buiten.
   Kim schreef…Fair Wear Friday! #3My Profile

 4. Esra januari 22, 2016 / 21:37

  Ooo die hoed is zooo gaaf en met je jas matcht het super! Weer super leuk gecombineerd Kim! Xx

 5. Anne-Sterre januari 23, 2016 / 12:03

  Mooie warme kleuren in deze outfit, past goed bij de winter. Ik vind je tas echt prachtig! Jammer dat je rug het wat minder vindt 🙁
  Anne-Sterre schreef…Shoplog | WintersaleMy Profile

  • Kim januari 23, 2016 / 18:29

   Aah, zo lief! Heb zelf het gevoel dat ik er elke keer hetzelfde opsta maar ach je moet wat hé ;).
   Kim schreef…Fair Wear Friday! #3My Profile

 6. Petra januari 23, 2016 / 21:42

  Ohhh wat is de hoed geweldig, die kleur is echt zo ontzettend mooi….de outfit is echt heel leuk, wel jammer dat je tas zal moeten gaan verhuizen, want hij is erg tof en past om te zien, ook echt bij je
  Petra schreef…Heb jij al meegedaan?…My Profile

 7. Vlijtig Liesje januari 24, 2016 / 08:46

  De hoed staat je prachtig. De kleur is mooi en het model vind ik ook erg leuk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *