Mijn handgemaakte rok van Retro Sonja

Heb jij dat ook dat je enorm blij word van handgemaakte items? Ik vind het zo knap dat mensen zelf rokjes, jurkjes en shirts kunnen maken. Binnenkort ga ik samen met Wendy aan de slag en ik kan niet wachten totdat ik mijn eerste rok klaar heb! 

Een hele tijd terug kreeg ik een mail van Sonja dat ik via haar blog een rokje had gewonnen. Sonja zou deze op maat voor mij maken. Een erg leuke prijs waar ik nog steeds heel blij mee ben. Bedankt Sonja! Toen het rokje uiteindelijk bij mij thuis aankwam trok ik het natuurlijk direct aan. Gelukkig had Lilia vorige week tijd om wat foto’s te gaan maken en het resultaat mag er zijn. Ben je al helemaal nieuwsgierig geworden? Scroll dan snel verder!

outfitretrosonja-retrorok-vintageandbeauty.com

Blouse: biokatoen van Hema | bril: Fendi* | rok: handgemaakt* | tas: vintage | shoenen: onbekend

outfitretrosonja-retrosonja-retrorok-vintageandbeauty.com

outfitretrosonja-vintagetas-handgemaakterok-vintageandbeauty.com

Het rokje heeft een retro model en valt hoog in de taille. Een broekje past er nét onder dus fietsen kan gelukkig nog. Ik combineerde het met mijn shirt van biokatoen die ik kocht bij de Hema, vintage tas die van mijn oma is geweest en flatjes.

Wat vind jij van deze outfit?

Fijn weekend alvast!

8 Reacties

  1. H* juni 24, 2016 / 07:23

    Wat een prachtkleur. Ik vind dit het allerbeste rokjesmodel. Nu ik dit artikel op mijn laptop bekijk, zie ik pas dat het ook van een bijzonder stofje is gemaakt, mooi hoor.
    H* schreef…Mooi merk: Miss GreenMy Profile

  2. (Retro) Sonja juni 24, 2016 / 08:17

    Aah, hij staat je leuk! En zo te zien past hij ook! Blijft toch altijd spannend, haha! 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *