Help jij een ander?

De feestdagen komen steeds dichter bij. Dagen die je doorbrengt met je geliefden en waarbij je stilstaat bij al het moois. De cadeautjes worden vol op ingekocht en de heerlijkste gerechten worden bereidt. Helaas heeft niet iedereen het financieel goed. Vandaag wil ik stil staan bij deze mensen. Mensen die net zoals wij graag de feestdagen leuk door willen komen maar die het financieel een stuk slechter hebben. Ik deel dit met jullie omdat ik geloof dat we samen een verschil kunnen maken.

Inzameling voor de voedselbank

In samenwerking met de Voedselbank Groningen organiseer ik een landelijke inzamelingsactie en geloof me dit is hard nodig. 600 huishoudens krijgen wekelijks een voedselpakket en zonodig kleding van de voedselbank Groningen. Maar liefst 20 % van de kinderen hier groeit op in armoede. Dit is onwijs veel en ik ben ervan overtuigd dat we samen hier iets aan kunnen doen. Het is heel simpel en het kost geen geld. Laten we samen deze mensen helpen!

Geef wat je niet gebruikt aan een ander

Ik heb van een aantal mensen al een pakket mogen ontvangen. Maar we hebben veel meer nodig. Heb jij nog cosmetica / verzorgingsproducten /maandverband / tampons/ tandpasta of wat dan ook liggen? Doe een goede daad en help een ander!

Mail naar info@vintageandbeauty.com voor verzend info of lever het in bij de Voedselbank in Groningen.

Untitled-1+.indd

Bij deze daag ik jullie, lieve lezers, uit om deze flyer te delen zodat we zoveel mogelijk kunnen inzamelen. Deel jij ook mee?

12 Reacties

 1. Merel december 5, 2014 / 08:05

  Goede actie! Ik heb mijn spulletjes al weggegeven aan een inzamelactie hier in Antwerpen laatst, en groningen is niet echt in de buurt voor mij 😉 Maar toch een hele goede actie, ik hoop dat er veel mensen meedoen!

  • Kim december 5, 2014 / 13:57

   Dankjewel Merel! Lief dat je anderen helpt!

 2. Northflix december 5, 2014 / 09:51

  Ik heb net mijn kleding naar Terre des Hommes gebracht en ze staan hier nu vaak in de supermarkt voor de Voedselbank (hier in Friesland is een grote actie bezig in samenwerking met Omrop Fryslân) met het verzoek of je een pak melk extra wilt kopen, of iets anders wat ze nodig hebben.
  Mijn bruikbare/overbodige spullen gooi ik nooit weg. Ik help liever een ander ermee.
  Goed dat je dit doet! Als je slim bent, en dat ben je zeker, doe je ook even een oproepje voor kerstpakketten! Hier hebben ze die oproep vorig jaar gedaan en de voedselbank heeft stapels gekregen. Veel mensen gebruiken hun kerstpakket niet of helpen liever een ander.

  • Kim december 5, 2014 / 13:55

   Wat goed van je dat je anderen helpt en bedankt voor de tip! Had ik nog niet aan gedacht.

 3. Sonja december 5, 2014 / 10:50

  Oei, 20% is wel heel veel zeg! Goede actie!

  • Kim december 5, 2014 / 13:58

   Ik schrok er ook onwijs van. Er is helaas meer armoede in NL dan je denkt 🙁

 4. Tabitha van Ommen december 6, 2014 / 18:28

  Wat een mooi initiatief! Helaas is Groningen ook voor mij iets te ver weg, maar ik heb lokaal mijn bijdrage op andere wijze geleverd. Keep up the good work. #bloggernextdoor

  • Kim december 7, 2014 / 14:15

   Dankjewel voor je bericht en wat goed dat je ook helpt! We can do this <3

 5. Roxanne december 7, 2014 / 17:48

  Goed dat je dit onder de aandacht brengt! Ik heb zelf in het verleden ook wel eens meegeholpen met kerstacties!

 6. lisanne december 7, 2014 / 19:38

  Ik ben super trots op je Kim, dat jij je zo inzet voor een ander! Ik zelf zet me ook erg vaak in voor een ander, en dat voelt echt heel goed!

 7. Angelique december 9, 2014 / 08:17

  Ik geef mijn kleinen kleding van mijn zoon aan omroep Max voor kinderen in moldavie die hebben gewoon helemaal niks.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *