Outfit: Vintage navy Christmas dress

Niks mooiers dan een vintage jurk. Het liefst draag ik elke dag een exemplaar. Het is stijlvol, vrouwelijk en je ziet er anders uit dan de mensen op straat. Uniek en verfijnd met een vleugje Franse glamour. Op mijn wishlist staat nog een little black dress (LBD). Een met een basic uitstraling, vintage of van bio katoen die overal bij past. Best lastig als je niet zo lang bent.

De jurk in mijn outfit van vandaag is van de collectie van Looks Like Vintage. Een zaak die repro jurken verkoopt met een Rockabilly en vintage stijl. Perfect voor dames die liever geen tweedehands kleding dragen of al tijden opzoek zijn naar een echte rockabilly jurk.

Opvallend aan deze jurk is de pasvorm. Ik ben zelf maar 1,63m lang en heb een redelijk smalle taille en erg dunne onderbenen. Heel veel jurken vallen bij mij veel te wijd en/ of te lang. Deze jurk sluit feilloos aan. Normaal draag ik kleding in maat s. Deze jurk valt groot en is daarom met een maat xs precies goed. Ik waan me in de jaren 50 met deze prachtige jurk en trek aardig wat bekijks tijdens het fotograferen op het treinstation. Zo grappig hoeveel mensen eigenlijk deze stijl leuk vinden.

vintage kerstjurk bw

Jurk: Looks Like Vintage | schoenen: VanHaren

 

Ik ben erg benieuwd wat jij van deze jurk vindt en of je dit zou dragen.

Volg mij op Bloglovin | Facebook | Instagram

17 Reacties

 1. Petra december 8, 2014 / 07:05

  deze stijl is inderdaad heel erg leuk om te zien…ik had ook even stilgestaan op het station om je te bekijken…leuk

 2. Prudence december 8, 2014 / 07:26

  You look really pretty in the classic dress and heels, lovely!

  Prudence

 3. Sabine december 8, 2014 / 08:20

  Leuk mop!! Heb je ook een foto van de voorkant? Ben wel erg nieuwsgierig hoe hij er verder uit ziet :))

  • Kim december 8, 2014 / 10:44

   Hey mop, Ja die heb ik wel maar ik vond mijn gezicht er niet bepaald fancy erop staan haha. Dacht dat kan niet online 😉 Hij loopt aan de voorkant in een driehoek. Echt een sailor/ navy look 🙂

 4. Sonja december 8, 2014 / 11:25

  Wouuw, de jurk staat je heeeel mooi zeg! Ik hou ook zo van dat soort jurken! Leuk ook dat de foto ook retro stijl is! 🙂

 5. Jorinda december 8, 2014 / 11:57

  Wat een super leuke outfit =)
  Echt een mooie jurk !!
  Liefs Jorinda

 6. Infinity december 8, 2014 / 13:49

  Die jurk staat je geweldig! Hij sluit inderdaad mooi aan bij je taille.

 7. Hilda Hobma december 9, 2014 / 09:39

  Super mooie foto Kim! En zo’n mooie dame trekt zeker wel bekijks 😉

 8. Sylvia december 9, 2014 / 11:59

  Staat je heel goed! Ik houd wel van die stijl 🙂

 9. kiki december 9, 2014 / 15:31

  Ziet er top uit! Staat je goed. ik ben ook wel benieuwd naar meer foto’s

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *