Het is tijd voor een mega closetsale!

Happy sunday! Omdat het op Koningsdag zo onwijs koud was besloot ik om dit jaar maar niet mijn spullen daar te gaan verkopen. Een domme fout want mijn lieve vriendinnetje Elma verkocht juist onwijs veel dit jaar. Oh, wat een gemiste kans! 

thevintagerebel-vintagekopen-closetsale-bloggersale-vintageandbeauty.com

Omdat ik toch heel erg graag mijn kasten wil opruimen (morgen lees je waarom), heb ik daarom op Facebook een grote closetsale georganiseerd.

Ik ga echt van alles wegdoen. Denk aan OPI nagellak, haar producten, vintage items, schoenen.. you name it en het gaat de deur uit. Het meeste kost een paar euro, andere dingen zijn gratis.

Zin om een kijkje te nemen? Klik hier om naar mijn Facebookpagina te gaan. 

Fijne zondag!

Pssst… op mijn YouTube kanaal komt er vandaag tevens ook een video online. Dit keer over het Fair Fashion Social Media event waar ik afgelopen zondag voor was uitgenodigd. Klik hier om de video te zien.

7 Reacties

  1. Lidia mei 1, 2016 / 16:49

    Leeuuk filmpje!!
    Ben benieuwd naar je closetsale ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *