Die Zijn Er

Die Zijn Er is een label voor handgemaakte woon- en mode accessoires, voor groot en klein. Het label is opgericht door twee zussen die het inspirerend vinden om met hun handen een hoofd vol ideeën tot leven te brengen. De winkel staat bomvol moois. Kijk snel verder voor een foto impressie.

hotspot must love stuff 1

hotspot must love stuff 3

In de winkel zijn items van verschillende ontwerpers te koop. Zo vindt je er prachtige kinderkleding, retro geïnspireerde jurken maar ook servies en postkaarten. Heerlijk om even te struinen tussen al het moois. De prijzen zijn voor ieder toegankelijk. Wat ik zo leuk vind aan deze winkel is dat je er goed terecht kan voor kleine cadeautjes. Denk aan leuke sleutelhangers gemaakt van leer, unieke kopjes maar ook kleding voor de allerkleinsten.

hotspot must love stuff 2

Die Zijn Er is tevens ook regelmatig aanwezig op markten. Op 6 september staan ze op de Hip & Handgemaakt markt in Zwolle en 2 november kan je ze weer vinden op de Die Zijn Leuk! markt in Groningen. Ken jij deze winkel al?

4 Reacties

 1. Anniek augustus 20, 2014 / 06:07

  Leuke hotspot, echt iets voor jou! Ik vind die derde foto erg leuk, ik weet niet wat het precies is, maar het plaatje vind ik echt tof!

 2. Natasha augustus 20, 2014 / 07:47

  Ik kende het niet, maar ziet er heel erg leuk uit!
  Vooral die sleutelhangers vind ik gaaf 🙂

  Liefs x

 3. Donna Luisa augustus 20, 2014 / 18:53

  Ik kende dit merk nog niet, maar wat een mooie dingentjes! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *