Outfit: At the railway

Fotograferen op een spoor stond nog hoog op mijn lijstje. De oneindigheid van een spoor vind ik fascinerend. Waar zal het eindigen? Het heeft iets wat mij trekt. De komende tijd wil ik meer gaan uitproberen met locaties. Ik ben dan ook erg benieuwd wat jullie hiervan vinden.

IMG_9040

IMG_9026

De top die ik draag kocht ik onlangs in de sale bij Steps. Prachtig vind ik de satijnen stof. Heel tijdloos en chique. Ik heb voor mezelf besloten om alleen nog maar kwalitatief goede basis items aan te schaffen. Het is duurder maar gaat ook langer mee en uiteindelijk is dit ook duurzamer voor je garderobe. Daarnaast is er genoeg leuks tweedehands te vinden.

De vintage plissé rok heb ik al enige tijd. Ik kocht hem bij Recessie in Groningen voor 8 euro. Een goede aankoop want ik draag hem wekelijks. Ook de schoenen hebben jullie ongetwijfeld vaker gezien. Ze zijn tweedehands en ik heb ze nu bijna een jaar. De vintage oorbellen kreeg ik van Ilse.

IMG_9047

De lipstick is van Teeez en blijft onwijs lang zitten, bijna te lang. Ik ben er nog niet over uit of deze kleur mij zo goed staat, mijn lippen lijken dunner. Wat vinden jullie?

14 Reacties

 1. Jorinda augustus 18, 2014 / 06:40

  Wat een super leuke outfit =)
  Je rok is echt geweldig !!
  Liefs Jorinda

 2. (Red) Sonja augustus 18, 2014 / 08:50

  Hele leuke combi! De blouse is inderdaad echt prachtig! En foto’s op een spoor vind ik ook altijd heel leuk!

 3. Lizzy augustus 18, 2014 / 10:30

  Wat een prachtige outfit! 🙂 De top vind ik erg mooi! De kleur is prachtig! En wat een gave rok ook!

 4. Sylvana augustus 18, 2014 / 10:45

  Prachtige outfit! Mooie locatie voor de foto’s :).

 5. Anouk augustus 18, 2014 / 21:31

  Wat een mooie outfit draag je! Ik vind je blouse echt prachtig 🙂 xo

 6. Claudia augustus 19, 2014 / 19:49

  Wat een mooie foto’s. Dat spoor heeft inderdaad wel wat!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *