27+28 februari vintage shoppen tijdens Klein Berlijn!

Yes, oh yes! Er komt weer een vintage event naar Groningen! Wellicht weet je nog dat het tijdens de Nacht van de Mode enorm druk was in Groningen? Well, I remember. De Grote Markt in Groningen stond vol met mensen die een stukje vintage wouden bemachtigen tijdens Klein Berlijn. Het was bijna zo druk als tijdens de eerste editie van Vintage per Kg in de Aa- Kerk. Serieus, Groningers love vintage!

Nu heb ik een heel leuk nieuwtje voor de vintage junkies. Op 27 en 28 februari kun je weer heerlijk vintage shoppen. Dit keer in de Martiniplaza tijdens de Culinaire Verleiding. Een groot food event waar je o.a. deel kan nemen aan een wijn- en whisky proeverij (jum!), kan winkelen op de streekmarkt, deel kan nemen aan diverse workshops en o.a. kan genieten van fijne live muziek.

Eten én vintage. Voor mij een match made in heaven! Je begrijpt vast dat ik hier bij zal zijn. Ook vanwege het aanbod van vintage design meubelen. Gelukkiger kan je mij niet maken.

vintageperkg-kleinberlijn-vintageshoppen-vintagemarkt-vintageandbeauty.com

Kaartverkoop Klein Berlijn

Voor alle mensen die nu – net zoals ik- zitten te stuiteren op hun stoel heb ik een leuk nieuwtje. De kaarten zijn maar €3,50 en voor wie heel graag wil komen: je mag gratis met mij mee!

Zin om samen te gaan shoppen? Laat dan hieronder een reactie achter. Ik mail maandag de persoon die ik mee ga nemen. Can’t wait!

Datum: 27 +28 februari | Openingstijden : 11.00 – 23.00 uur (zaterdag) en 12.00 – 22.00 uur (zondag) | Entree: €3,50 | Locatie: Martiniplaza Groningen.

11 Reacties

 1. sunny mama januari 28, 2016 / 07:40

  Oh wauw, dit lijk mij ontzettend leuk! Het is dat ik al verplichtingen heb, anders was ik heel graag meegegaan. Laat het t.z.t. even weten hoe het geweest is.
  sunny mama schreef…BOWIE OP DE BONNEFOOIMy Profile

 2. Petra januari 28, 2016 / 18:17

  jammergenoeg ligt het behoorlijk uit de richting, want leuk zijn dit soort dingen zeker wel om te bezoeken…vintage shoppen op dit soort events leverd altijd wat leuks op, op zijn minst altijd een heel leuke en gezellige dag…
  Petra schreef…Boots No 7 Stay Perfect lipstick Classic Rose….My Profile

 3. Galina januari 28, 2016 / 21:11

  Ik vind het écht jammer dat dit voor mij 3 uurtjes treinen is, want ik ben op dit moment helemaal into tweedehandskleding. Ik zit op naailes met als doel om oude kleding nieuw leven in te blazen. Ik had van de week een suede rok voor € 7 (!) gekocht. Prachtig ding. Hij is alleen vier maten te groot en iets te lang, maar ik ga er wat van maken 🙂
  Galina schreef…Zelfgemaakte wortel lijnzaad crackersMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *