Mijn 3 meest bekeken video’s over Minimalisme op YouTube

Een aantal jaar is het alweer geleden dat ik in mijn appartement in Groningen besloot om een YouTube video te maken. Bibberend vertelde ik dat ik een kringloop winkel had bezocht en deelde ik mijn favorieten.

Het is gewoon ongekend hoeveel er is veranderd de afgelopen jaar. Hoeveel ik gegroeid ben als mens.

We onderschatten vaak hoeveel een leven kan veranderen in 1 jaar.

Inmiddels woon ik nu 2 jaar in Amerika en heb ik talloze video’s op YouTube gepubliceerd over minimalisme. Tegenwoordig film ik alleen nog maar in het Engels. Het bijzondere is dat ik merk dat mijn accent door de tijd ook is veranderd.

In deze blog deel ik mijn meest bekeken videos’ over minimaliseren. Wie weet zit er ook wat tofs voor jou tussen!

  1. Met stip op de eerste plaats is de video waarin ik vertel waarom ik geen TV heb. Destijds een gewaagde video gezien het nog niet ‘normaal’ was om zonder TV te leven. Inmiddels lijkt het alsof elke ondernemer zijn TV heeft verbannen.

2. 5 things I no longer buy. Een must see als je heel graag wilt minimaliseren maar geen idee hebt wat je kunt elimineren.

3. De 3e video gaat over geld. Als rasechte NL wil je natuurlijk geld besparen. In deze video leg ik uitgebreid uit hoe ik dat als minimalist doe.

Ik ben reuze benieuwd welke van deze video’s jouw favoriet is.

Laat je het weten onder deze post? Dan zie ik je volgende week!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *