Wegdromen bij foto’s van Berlijn

Groningen is een geweldige stad maar heel stiekem gaat mijn hart nóg sneller kloppen van Berlijn. De architectuur, geschiedenis en relaxte sfeer laat mij niet onberoerd. 

Tijdens mijn vorige trip maakte ik als een fanatieke hobbyist tientalle foto’s. Een SD kaart met 32 GB geheugen klinkt veel maar geloof mij; binnen een weekend heb ik deze vol!

Eenmaal thuis heb ik echter geen idee wat ik met alle foto’s moet doen. Meestal kies ik een favoriet uit die ik deel via mijn blog en social media kanalen. Maar de rest? Die verdwijnt op de harde schijf.

vintageandbeauty.com

Enorm zonde natuurlijk want al deze mooie beelden verdienen het om tentoongesteld te worden.

Een tijdje terug liet ik al een foto drukken op hout maar dit viel helaas niet zo mooi uit. De groeven van het hout vervagen de scherpte van de foto’s en zorgen ervoor dat veel diepte wegvalt. Enorm zonde want juist die diepte vind ik zo mooi.

Gelukkig is er nog een oplossing! Heb jij al eens gehoord van fotobehang?

Ik nog niet!

Dankzij fotobehang kan je jouw foto levensgroot laten afdrukken. Wat zou het gaaf zijn om op kantoor, achter mijn bureau, een wand bedekt te hebben met mijn favoriete foto’s.

Welke zal ik kiezen? Een van de stad Groningen, bovenstaande foto van een oldtimer die ik maakte in Berlijn of zou ik gaan voor een van mijn talloze outfit foto’s? Of is dat laatste juist weer raar want wie heeft er nou een levensgrote foto van zichzelf in huis?

Wat ik ook kies. Over de kwaliteit hoef ik niet in te zitten.

 

Zie bijvoorbeeld bovenstaande foto. Het beeld is echt haarscherp. De kleuren zijn intens en het lijkt net alsof ik weer in Berlijn ben. Ik krijg bijna weer zin om een trip te boeken!

Het grootste formaat fotobehang dat je kan bestellen is een van 300 cm. Zie je het al voor je? Ik wel!

Je vindt het fotobehang en Sticker Pixers via de site van Pixers.nl.

Wat is jouw favoriet?

 

 

1 Reactie

  1. Darina december 7, 2016 / 05:56

    Heel leuk om je favoriete stad als behang te hebben. In mijn werkkamertje heb ik fotobehang van Parijs en in onze hal hebben we onze eigen foto van de Eiffeltorenaf laten drukken als behang. Blijft leuk!
    Darina schreef…Exhibiton: To Audrey With LoveMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *