Mijn favoriete Franse look!

Oui. J’aime Paris.  De taal, architectuur en vergeet niet de prachtige mode. Vrouwelijk en verfijnd. Françaises staan bekend om hun gevoel voor stijl. Ondanks de opvallende mode met ripped jeans weten ze het zo te stijlen dat het er vrouwelijk uit blijft zien. Iets wat ik – nu ik ouder word en regelmatige zakelijke afspraken heb– wel kan waarderen.

Nu het dit weekend fantastisch mooi weer was werd het – in mijn ogen- weer een uitdaging om een leuke outfit samen te stellen die zowel stijlvol als draagbaar is.  Want ook ik zit graag in de zon!

Geïnspireerd door deze prachtige dames besloot ik om mijn favoriete pantalon uit de kast te trekken. Ik ben heel benieuwd wat je van deze look – inclusief nieuwe haarkleur -vindt!outfit franse look. kim buining

Pantalon: H&M (winter 2014 collectie) | top: cadeau | gouden oorbellen: cadeau | schoenen: tweedehands | brillenkoker: vintage.

outfit franse look kim buining 3

 

outfit franse look kim buining 2

Ik maakte deze typische Franse look af met mijn tweedehands pumps en vintage brillenkoker. Een tijdje terug schreef ik dat ik minder outfits ging delen. Heel eerlijk; de inspiratie was ver zoek door de drukte van het runnen van een eigen bedrijf in combinatie met 2 sites. Vintageandbeauty was altijd mijn ‘kindje’ maar de laatste tijd poste ik amper meer nieuwe artikelen.

Tijdens het shooten werd ik weer helemaal enthousiast. Ik merk dat ik weer de energie en motivatie begin terug te vinden die ik had toen ik 2 jaar geleden begon met vintageandbeauty. Ik doe het weer omdat ik het leuk vind en probeer de druk van het dagelijks moeten posten uit mijn hoofd te zetten. Bloggen moet leuk blijven en vintageandbeauty is echt een uitlaatklep voor mij.

Mijn liefde voor vintage en met name fair fashion is alleen maar gegroeid. Ik wil graag laten zien dat je er ook stijlvol uit kunt zien met deze items en ben daarom van plan om weer de straat op te gaan voor de nodige dosis streetstyle inspiratie + zelf vaker te gaan shooten. Ik heb er zin in! Ben heel erg benieuwd wat jullie van deze beslissing vinden!

Fijne week! Liefs, Kim.

13 Reacties

 1. Liesbeth juni 8, 2015 / 06:55

  Erg mooie look! Het model van de broek staat je heel goed. Ik ben alleszins blij dat je de inspiratie terug gevonden hebt 🙂

 2. Karen juni 8, 2015 / 07:24

  Ik hou van de Franse look. Ik ben een enorme fan van de bretonse streep. Mooie look hoor Kim en heel fijn dat je je flow weer terug hebt. Ik vind dit toch je leukste blog. 🙂

  • Kim juni 8, 2015 / 08:30

   Oh die vind ik ook zo leuk! Het is ook nog eens heel makkelijk te combineren. Dankjewel Karen. Leuk om te horen! Had het gevoel dat bijna niemand deze blog meer bezocht juist haha. Goed om te weten dat dit niet het geval is!

 3. Dina juni 8, 2015 / 07:29

  Oh wauw, die broek staat je ook echt prachtig!

 4. Lesley van de Langkruis juni 8, 2015 / 17:50

  Wauw je straalt helemaal! ik vind het echt super mooie foto’s geworden, een leuke look en je haar!!! wat staat het je goed. Alleen maar complimentjes voor jou vandaag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *