Mijn plan: Leven als een Digital Nomad

In de zon klap ik mijn laptop open. Weer een nieuwe dag, tijd om aan het werk te gaan. Tussen het werken door neem ik een siΓ«sta, verken ik de omgeving en werk ik aan een boek. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn maar ook jij kan zo leven. Dromen zijn er immers om waar te maken!

DigitalNomad-reiziger-travelblog-nomadblog-vintageandbeauty.com

Nederland, je bent te klein geworden

Het afgelopen jaar ben ik veel gegroeid. Ik begon mijn eigen bedrijf, ging voor het eerst alleen weg, volgde workshops, ging ontelbare keren op en neer naar Amsterdam en ontdekte: dit is wat ik wil. Het ondernemen is niet altijd even makkelijk maar het past echt bij mij. Hier kan ik mijn passie voor coachen kwijt. Ik vind het zo fijn om mensen op weg te helpen, om ze te zien groeien en te laten ervaren dat ze zoveel meer in hun mars hebben. Op dit moment ben ik al een aantal mensen aan het coachen maar ik merk dat er vraag is naar meer.

Zo ga ik de komende tijd meerdere workshops geven en ligt er – heel stiekem- een wens om een eigen e-book te gaan schrijven. Ondanks dat het rete spannend voelt ben ik zo trots. Echt wauw, dit voelt goed! Hoeveel kan een mens veranderen in een jaar en hoe sterk kan je uit een burn out komen? Ik hoop dat ik de lieve lezers hier die in deze rot situatie zitten kan inspireren, geloof in je eigen kracht en blijf vechten. Er komt een moment dat jij wint. Streef daarnaar toe.

Berlijn was de welbekende ‘eye opener’

Het was de bevestiging dat ik echt 100% beter ben of sterker nog: sterker ben dan ooit. Ik kan niet meer anders dan mijn hart volgen. Natuurlijk zit het ondernemerschap ook vol obstakels. Denk aan mensen die facturen niet willen betalen of proberen om misbruik te maken van een gepassioneerde start-up. Het hoort er allemaal bij en je leert er zoveel van.

Inmiddels ben ik nu op het punt dat ik dit jaar zoveel mogelijk wil gaan reizen. In het weekend wil ik graag mijn koffers pakken en weggaan. Bestemming onbekend. Just go with the flow. Uiteindelijk wil ik –als ik later groot ben, oh wacht ik groei niet meer-Β  – ook buiten Nederland coaching sessies gaan geven Γ©n overal ter wereld mijn laptopje open kunnen klappen om aan het werk te gaan. Mijn oude droom die bestond uit een eigen koophuis voor mijn 30e – what was I thinking?– en een leuke vent laat ik varen. Ik weet nu dat ik niks en niemand nodig heb om mijn dromen uit te laten komen. Heerlijk, vindt je niet?

De komende tijd ga ik verder met het verbreden van mijn horizon. Wie reist er met mij mee? πŸ˜‰

22 Reacties

 1. Stephanie - stephaniesmolders.com februari 6, 2016 / 10:12

  Ja! JA ! JAAA! Goed zo, daar moet je echt voor gaan. Jouw eigen dromen waarmaken en niet meegaan met de stroom. Je komt er vast en zeker met nog meer inspiratie uit dan ooit. Doe zo verder! Ik ben alvast benieuwd!

 2. sam februari 6, 2016 / 15:33

  Wow Ik ben zo trots op je Kim! Je bent zo onwijs gegroeid sinds ik je leerde kennen en overal zoveel sterker uit gekomen <3 liefs sam

  • Kim februari 6, 2016 / 22:36

   Wauw Sam, zo lief van je dat je dit zegt. Moet stiekem een traantje laten. Het voelt zo goed en het is bijna gek hoe snel het gegaan is terwijl het destijds voelde alsof het nooit beter zou worden. 2 jaar is verschrikkelijk lang als het niet goed gaat en peanuts als je goed in je vel zit.
   Kim schreef…Mijn plan: Leven als een Digital NomadMy Profile

 3. Debby februari 6, 2016 / 19:24

  Mooi geschreven! πŸ™‚ Ik ga even je website bekijken, sta open voor een interview hoor! Ik zou ook wel als digital nomad willen, maar ben me zo aan het kwijtraken in de restricties van de wetten :/

  • Kim februari 6, 2016 / 22:37

   Ah, snap ik! Ik heb hetzelfde maar weetje, just go with the flow. Langzaam aan vind alles wel zijn plek. Net zoals jouw, je lieve vriend en boontje. Het gaat goed komen.
   Kim schreef…Mijn plan: Leven als een Digital NomadMy Profile

 4. Kiran februari 6, 2016 / 20:11

  Top! Mooi om te zien dat je je droom waar gaat maken.

 5. South & Pepper februari 7, 2016 / 09:38

  Heerlijk om zo vrij te leven. Het is soms gewoon een kwestie van ‘doen’. Veel succes! πŸ™‚

 6. Galina februari 7, 2016 / 15:57

  Zet hem op, own it in 2016! Mooi dat je zoveel passie, enthousiasme, ambitie en energie hebt om ervoor te gaan!

 7. Janneke februari 14, 2016 / 16:08

  Wauw, wat een toffe droom! πŸ™‚ Kan na m’n bezoekje aan Berlijn helemaal snappen dat je daar een eye-opener hebt gehad. Succes met alles!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *