New in: Leather jacket

Al tijden was ik opzoek naar een leuke bikerjack zodat ik wat meer kon afwisselen maar om nu 80 euro te betalen voor nep leer? Nee dankje! Momenteel zie je vooral jacks met een normale sluiting maar ik hou juist van deze halslijn.

New in bikerjack H&M 2

Bij de H&M vond ik dit jack voor 39,95 euro. Prima prijs voor dit jack.  Ze hebben op dit moment meerdere versies zoals in het nep suède maar ook van leer. Ik heb mijn jack al een aantal keren gedragen, vooral bij een jurk ziet hij heerlijk. Tip voor wie deze wil bestellen: koop een maat groter! Ik heb altijd maat 36 maar omdat het jack bij de schouders smal uitvalt dit keer maat 38.

Draag jij biker jacks?

Liefs,

Kim

6 Reacties

 1. Jorinda maart 8, 2014 / 09:53

  Super mooie jasje!!
  Ben erg benieuwd naar outfit foto’s waar je hem aan heb =)
  Xx

 2. Birte maart 9, 2014 / 19:47

  Ik heb nog geen bikerjack, maar ik wil er wel eentje. Vind dit in elk geval een héél mooi exemplaar :-).

  • vintageandbeauty maart 9, 2014 / 20:09

   Dankjewel Birte! Ik vond het best lastig om 1 te vinden die echt mooi valt en niet te opzichtig of te nep eruit ziet.

 3. Floor Daasvand maart 9, 2014 / 21:50

  Gaaf! Ik wil er zelf ook nog steeds eentje, maar meestal zijn ze het gewoon nét niet qua model of prijsklasse haha, ik ben kritisch :p

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *