Indianaweg10

 Vintage liefhebbers uit de omgeving Amsterdam opgelet: Indianaweg10 heeft onwijs veel mooie kleding, accessoires en meubels en echt alles wat je ziet wil je hebben. Geloof me, ik moet mijn knip dichthouden. Want zie bijv. deze schoenen zijn ze niet onwijs schattig?

Indianaweg10 schoenenDe laatste paar keren gaf ik vintage shopping tips in mijn omgeving, de provincie Groningen en Drenthe maar in Amsterdam zijn er nog een aantal shops die wat aandacht verdienen! Op Facebook ontdekte ik de winkel van de zussen Romy en Débra den Dekker. Romy droomde als kind al van een winkel met mooie spullen van over de hele wereld haar zus zocht als kind al op straat naar kleine schatten. Samen begonnen ze in februari Indianaweg10. Indianaweg 10 tasEn dan deze tas. Wat een plaatje! Deze schreeuwt gewoon mijn naam, echt balen dat ik al zoveel mooie tassen heb want deze is meer dan welkom 🙂

 Wat vind jij van Indianaweg 10?

Liefs,

Kim

2 Reacties

  1. Natasha maart 9, 2014 / 07:39

    Ziet er leuk uit zeg, vooral die schoenen!

    Liefs x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *