New swapping items!

Afgelopen zondag organiseerde Darpdecade in samenwerking met ESN een ruilevent. Ik hou van ruilen en Darpdecade kennende zal er ongetwijfeld ook vintage bij zijn dus hier MOEST ik heen! Lieve Xandra was mijn partner in crime en is ook niet vies van een dagje shoppen. We hadden vooraf netjes kleding ingeleverd en afgelopen zondag gingen we er samen gezellig naartoe.

swapping rok

Eenmaal aangekomen hebben we alles even grondig bekeken. Na een paar pas sessies vond ik twee items die ik erg leuk vond. Als eerste deze prachtige kokerrok gemaakt van kant. Hij past echt perfect en lijkt mij onwijs handig als ik ergens heen ga waar ik toch net wat chiquer erop wil staan. Denk aan kerst of aan een etentje.

swapping bag

Daarnaast vond ik deze super gave tas. De kleur vind ik echt fantastisch. Het geeft een wat chiquere uitstraling. De tas is stevig en een stuk comfortabeler voor mijn rug dan mijn rugzak. Zo zie je maar weer; er is vaak nog best veel leuke dingen te vinden als je gaat ruilen. Mijn kast is weer iets leger geworden én ik heb weer wat gevonden wat ik wel ga gebruiken.

Denk jij nu: dat wil ik ook! As. zaterdag is er het SMOAK event in Groningen- waarbij ik mede in de organisatie zit- en ook hier kan je bij Darpdecade vol op ruilen! Klik hier voor meer info.

13 Reacties

 1. Jorinda november 20, 2014 / 06:23

  Wat een super leuke items =)
  Vooral het tasje is echt heel leuk !
  Liefs Jorinda

 2. Wendy Vrieling november 20, 2014 / 07:42

  leuk wat je hebt gevonden! ik heb nog nooit kleding geruild maar ga het vast nog wel een keer doen.

  • Kim november 20, 2014 / 09:07

   Zeker een keer doen! As. zaterdag zijn ze ook bij het SMOAK event in Groningen. Kom lekker langs zou ik zeggen 🙂

 3. Melanie november 20, 2014 / 08:32

  Leuk zo’n event! Ik vind die tas ook heel mooi 🙂

  • Kim november 20, 2014 / 09:16

   Dankje Manon! Ik ben er ook erg blij mee 🙂

 4. eigenwijzehuisje november 21, 2014 / 10:49

  Wat een leuke blog heb je! Leuke items, kokerrokjes zijn altijd goed, lekker praktisch.

  • Kim november 21, 2014 / 11:05

   Dankjewel! Leuk om te horen 🙂

 5. Infinity november 22, 2014 / 13:23

  Wat een leuk rokje! ♥
  Ps. leuke blog heb je! Ik ga je gelijk volgen op Bloglovin’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *