Outfi: I love summer!

Na een heerlijke tour tocht met de scooter door Groningen was het tijd om te gaan picknicken in het park. Niet verkeerd al zeg ik het zelf. Uiteraard kon ik het niet laten om met dit heerlijk weer foto’s te maken. Ik heb er echt van genoten al is een irritant punt dat mijn haar door de warmte nog futlozer wordt… enfin: Let’s go!

outfit i love summer full

outfit i love summer zittend

Het was erg warm maar toch besloot ik om een luchtige vintage blouse over mijn skater jurk te dragen. Ik vind het geheel net te bloot zonder omdat de jurk zo kort is. Wellicht hadden pumps het geheel afgemaakt maar met een temperatuur boven de 26 graden ga ik toch echt voor comfort. Niks zo naar als blaren! Onder mijn jurk droeg ik mijn bikini die ik onlangs via een ruil verkreeg. De cameratas kreeg ik door een ruil met Rowan. Die van mij was voor mij te klein, die van haar te groot en echt perfect voor mijn tas inclusief padded bag. Super handig dat ruilen!

outfit i love summer hand

De ring kocht ik bij TheMocrazy en de nagellak is van OPI Nicole collectie.ย  Ik vind deze nagellak kleur onwijs mooi maar helaas gaat hij na een paar uur al chippen. Op de foto had ik hem net 2 uur op.

Wat draag jij tijdens een picknick?

14 Reacties

 1. Tamara juli 17, 2014 / 07:04

  Lekker luchtig!! Hihi en de lak is een super mooi kleurtje! En ja, ruilen is mega handig!! ๐Ÿ™‚

 2. Helene juli 17, 2014 / 07:23

  Wauw, wat een toffe outfit, staat je heel erg goed!

 3. Manon juli 17, 2014 / 09:09

  Leuke outfit heb je erg leuke gecombineerd

 4. (Red) Sonja juli 17, 2014 / 09:22

  Inderdaad handig dat ruilen! Ik vind die camera tas zรณ mooi! Bedoel je toevallig Rowan van Rebellious Yet Romantic? Die had er altijd zo een namelijk, haha! Heel mooie outfit in ieder geval! Het blousje staat erg leuk zo over het jurkje! Jammer dat je nagellak zo snel gaat chippen. Ik lak altijd 2 lagen en dan daarna nog topcoat. Dan doe ik er nail dry drops van Essence (of Catrice, haal ze altijd door elkaar) op en dan gaan ze best wel even mee! ๐Ÿ™‚

  • vintageandbeauty juli 17, 2014 / 09:46

   Thanks voor de tip! En ja klopt! Die van mij zag je onlangs in een outfit van haar ๐Ÿ™‚

 5. Jorinda juli 17, 2014 / 10:41

  Wat een leuke zomerse outfit =)
  De locatie is echt heel mooi voor outfit foto’s !!
  Liefs Jorinda

 6. Gaia juli 17, 2014 / 14:48

  deze outfit staat je echt mooi, leuke foto’s ook!

 7. Sylvana juli 18, 2014 / 07:55

  Mooi! Ik vind het kleurtje van de nagellak prachtig, jammer dat de kwaliteit wat minder is..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *