TheMocrazy

Soms vindt je van die kleine dingen die het leven leuker maken. Handgemaakte, unieke dingen voor een klein prijsje.. daar word ik blij van! Monique van TheMocrazy is sinds kort te vinden op allerlei markten in Nederland. Haar doel: mensen blij maken tijdens het gebruiken, dragen of geven van een van haar handgemaakte items. 

vintage shopping tip themocrazy 1

De collectie bestaat uit handgemaakte telefoonhoesjes gemaakt van oude en retro stoffen. Desgewenst kan er vooraf stof aangeleverd worden waarvan de stof hergebruikt wordt. Daarnaast maakt ze sieraden zoals kettingen, oorbellen en ringen. De prints die je op de ringen ziet komt uit oude boeken en van de meeste is er maar een exemplaar. De roosjes zijn gemaakt van klei en niet van plastic, iets wat je vaak ziet. Kleding is op de pimpen met een van de retro riemen en voor wie net zoals ik van kaarten versturen houdt: neem zeker een kijkje bij die van TheMocrazy! De handgemaakte kaarten bevatten namelijk een scherf en een leuke tekst. Scherven brengen geluk.

die vind ik leuk 3

Wat mij opvalt aan de collectie zijn de leuke vrolijke kleuren en de lage prijzen. Zo kocht ik op de markt een ring voor maar 7 euro. Ben je benieuwd naar de collectie? Kijk dan zeker even op de Facebook pagina. Zo weet je wanneer ze bij jou in de buurt op een markt te vinden is.

Ken jij TheMocrazy al?

7 Reacties

 1. Manon juli 16, 2014 / 08:26

  Leuk! Ik ben gister naar the vintage store geweest heb daar twee leuke potten gekocht en een bank gekocht super leuk daar

 2. Tineke juli 16, 2014 / 08:44

  Ik heb er nog nooit van gehoord maar het ziet er leuk uit, ik zal straks even een kijkje nemen op de facebook pagina!
  Liefs

 3. Rani juli 16, 2014 / 09:28

  Wat een leuke foto’s, ik kende ze nog niet, leuk label!

  liefs

 4. Maaike juli 16, 2014 / 15:43

  Wat een gaaf artikel! Ik kende het nog niet, leuk dat je hier aandacht aan besteed! Ze heeft haar kraam ook ontzettend tof ingericht! 😀 ♥

  • vintageandbeauty juli 16, 2014 / 19:31

   Dankje! Ik vind stiekem dit soort shops ook altijd het leukste om te reviewen.

 5. Natascha juli 16, 2014 / 19:05

  Wat een leuke tip! Ik ga zo even een kijkje nemen op de Facebookpagina:)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *