Outfit: ‘A little bit of baby blue’

outfit a little bit of baby blue zijkant lachKetting: vintage (van oma) / Blazer: onbekend  / Top: C&A / Rok: Newlook / Sneakers: Adidas.

Ook zo heerlijk genoten van het warme lente weer? Ik heb me goed vermaakt! Afgelopen zaterdag had ik afgesproken met Ellen en gingen we langs een mini markt bij vrienden van mij in de buurt. Daar heb ik 2 leuke vintage tassen gescoord, wellicht zag je ze al op Instagram 🙂 Daarna zijn we ook nog in de stad Groningen geweest, hierover vrijdag meer! Ik droeg afgelopen zaterdag mijn nieuwe baby blauwe top van de C&A. Deze kleur word helemaal in deze zomer en ik vind het een frisse, wakkere uitstraling geven. De laatste tijd zie ik veel mensen lopen met Nike sneakers, ze zijn erg populair. Dwars als dat ik ben pakte ik mijn Adidas sneakers uit de kast. Kan prima toch 😉

Wat vind jij van deze look?

Liefs,

Kim

 Bloglovin / Facebook / Twitter

13 Reacties

 1. Jorinda maart 10, 2014 / 09:04

  Leuke outfit , staat je er leuk!
  Mooie blazer =)
  Xx

  • vintageandbeauty maart 11, 2014 / 14:14

   Dankje! Heb hem echt al superlang! Langs de kraag zit een rits, valt amper op maar vond het wel een leuk detail 🙂

 2. Birte maart 10, 2014 / 19:04

  Ik vind de rok supermooi in combinatie met de sneakers. Vrouwelijk, maar toch stoer!

  • vintageandbeauty maart 11, 2014 / 14:13

   Dankjewel! Het is ook echt helemaal mijn stijl ^^

  • vintageandbeauty maart 11, 2014 / 16:08

   Dankjewel Svenja, leuk om te horen!

  • vintageandbeauty maart 11, 2014 / 16:08

   Dankjewel Svenja, leuk om te horen!

 3. Miss Mags maart 11, 2014 / 16:56

  Heel eerlijk is het niet mijn persoonlijke stijl, maar het staat je geweldig !

  • vintageandbeauty maart 12, 2014 / 09:20

   Dat mag je gerust zeggen hoor en dankjewel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *