Outfit: Let’s wear jeans

Je kent het wel; je komt een paar kg aan en je past niks meer.. juist hier had ik dus ook ‘last’ van. Geen probleem want nu kon ik weer een leuke jeans kopen! Na een lange online zoektocht vond ik deze high waisted jeans bij de H&M en ik had geluk want ik mocht direct na mijn vorige shoot (klik) nog een outfit laten fotograferen.

outfit lets wear jeans full

outfit lets wear jeans zijkant tunnel

Naast de jeans bestelde ik ook deze leuke top bij de H&M. Ik ben helemaal weg van Parijse vintage en de underground stijl die je veel ziet in Berlijn. Franse looks zijn zo klassiek, vrouwelijk en tijdloos en de Duitse underground looks weer erg urban en edgy. Ik hou van diversiteit zoals je waarschijnlijk wel merkt. De pumps kocht ik een paar jaar terug tijdens een vakantie in Mallorca. Mijn lipstick is van MAC en heet Please me.

outfit lets wear jeans bij tafel

Deze look kostte samen nog geen 50 euro! Wat vindt jij van deze look?

13 Reacties

 1. Jorinda augustus 11, 2014 / 06:33

  Echt een super leuke outfit =)
  Je broek is echt geweldig !!
  Liefs Jorinda

 2. Sabine augustus 11, 2014 / 07:03

  Staat super leuk!
  Even wennen dan een leuke rok of jurk, echt top!!

 3. kristel augustus 11, 2014 / 08:08

  Zou ik ook zo aantrekken. Maar dan met sneakers of mijn eeuwige sandalen / birckenstocks 🙂

 4. (Red) Sonja augustus 11, 2014 / 08:46

  Hele leuke spijkerbroek! Staat mooi met die hakken erbij! Mooie foto’s weer 🙂

 5. Natascha augustus 11, 2014 / 18:51

  Die broek staat je super leuk! Ik vind zowiezo dat h&m de laatste tijd mooie jeans heeft!

 6. Birte augustus 11, 2014 / 21:28

  Staat je super, ook leuk dat de jeans wat korter is!

 7. Yudeska augustus 12, 2014 / 05:42

  Super mooie outfit! Staat je geweldig je locatie is ook top

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *