Nieuwe vintage items van de kringloop!

Ik wist dat ik er ongetwijfeld wat moois zou vinden en moest gewoon weer even kijken. Na een half uur rondlopen vond ik weer een aantal pareltjes bij Kringloop John’s second hand shop in Drouwenermond. 

vintage shopping tip johns appels

vintage shopping tip johns 1

De laatste tijd ben ik helemaal weg van oude kleerhangers. Ik vind ze zo onwijs gaaf staan in mijn kledingkast! Met toeval kwam ik deze tegen en uiteraard kon ik ze niet laten liggen. Even later vond ik twee glazen schalen in vorm van een appel. Onwijs leuk om bijvoorbeeld fruit of salade in op te dienen. Het fotolijstje met gedroogde bloemen erin vond ik onwijs schattig. Ik denk dat ik het lijstje ga verven en daarna ga op hangen in mijn woonkamer. Mijn doel is om dan een fotolijsten collage te maken aan de muur met allerlei oude schilderijen en snuisterijen.

vintage shopping tip johns bloemen

Bij John’s kan je terecht voor alles in huis. Kleine dingen zoals bestek en servies maar ook bedden, kasten, decoratie, kleding en tassen. Ik kom vaak in deze kringloop omdat ik bijna altijd wel wat leuks vind en de ontspannen sfeer me erg aanspreekt. Benieuwd naar deze shop? Kijk ook even op de website. 

Ken jij deze kringloop al?

6 Reacties

  1. Sara augustus 7, 2014 / 08:24

    Die kapstokken zien er echt leuk uit!

    X Sara

  2. irene augustus 11, 2014 / 16:29

    Gave kledinghangers zeg! 🙂 liefs irene

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *