Outfit: Let’s wear something blue

Ondersteboven nog van alle leuke reacties die ik via social media kreeg op mijn outfit van vorige week ging ik weer erop uit om outfit foto’s te maken. Een van mijn favoriete bezigheden. Voordeel was dat ik mijn zus zag, die wou me maar al te graag fotograferen! Benieuwd wat ik droeg op deze heerlijke warme zondag? Kijk dan snel verder.

outfit something blue face

Top: onbekend / rok: vintage / schoenen: vintage / ketting: WereldWinkel

outfit something blue zijkant

Op warme dagen neem ik mijn Angora konijn Jack vaak mee zodat hij lekker buiten in het gras kan rond rennen. Uiteraard wou ik nog even met hem op de foto. Ik kon het niet laten om ook deze foto met jullie te delen! Ik sta er niet heel charmant op maar ik hoop dat jullie dat me vergeven 😉

outfit something blue jack vashoudend

Wat vindt jij van deze outfit?

7 Reacties

 1. Demi juli 14, 2014 / 18:43

  Die blauwe kleur staat je heel goed! x

 2. Jorinda juli 14, 2014 / 20:10

  Wat een super leuke outfit =)
  Erg leuk gecombineerd !!
  Liefs Jorinda

 3. Sky juli 20, 2014 / 05:53

  Van de fotograaf 😉 – Waren de fotos toch goed gelukt! Dat topje staat leuk! Hij hangt heel mooi, vooral voorzijde en bij schouders.

  • vintageandbeauty juli 20, 2014 / 06:11

   Haha Mous dankje <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *