Liz Boetiek Leeuwarden

Het is woensdag en dat betekent: tijd voor een vintage shopping tip! Dit keer ging ik naar Leeuwarden.

In het oudste pand in het centrum van Leeuwarden is een ware parel voor elke vintage liefhebber te vinden. Het mooiste kant, zwierige petticoats en jurken en dat voor een nette prijs. Liz Boetiek heeft veel te bieden. Vandaag neem ik jullie mee naar deze bijzondere shop.

vintage shopping tip liz boetiek door spiegel

Alleen de winkel zelf straalt al zoveel uit met de oude kroonluchters en de stijlvolle inrichting. Achter de toonbank hangt een mooie jurk met vintage tassen eraan en op de balie staat een oude weegschaal. De eigenares van de winkel bied mij gelijk een kopje thee aan en laat mij in alle rust kijken. Heerlijk daar hou ik van! Ze vertelt dat ze geen tweedehands kleding inkoopt maar alleen vintage en dit weghaalt uit Frankrijk en Italië. En dat is te zien. Alles is van A- kwaliteit vintage.

vintage shopping tip liz boetiek tassen

Uiteraard kan ik het weer niet laten en ga ik naar huis met een mooie getailleerde jurk (klik). Tot slot laat ik jullie graag een foto zien van haar zelfgemaakte tassen die ze verkoopt onder de naam MamaLies. De tassen zijn gemaakt van oude stoffen en materialen. Super want hierdoor heb je echt een unieke tas!

vintage shopping tip liz boetiek mamalies tas

Liz Boetiek is te vinden in het centrum van Leeuwarden en heeft haar deuren nog maar net geopend. Benieuwd naar de collectie? Hou dan haar Facebook pagina in de gaten!

Ken jij Liz Boetiek al?

Liefs.

Kim

9 Reacties

 1. Sas mei 14, 2014 / 07:01

  Leuke foto’s, ik kende dit winkeltje nog niet

 2. Kiki mei 14, 2014 / 07:31

  Wauw, wat een leuk winkeltje. Ik als echte vintage lover vind dit helemaal geweldig. Alleen een beetje ver bij mij uit de buurt. Maar als ik in de buurt ben, ga ik zeker langs!

 3. Sandra mei 14, 2014 / 09:28

  Leuke winkel! En echt super allemaal uit Frankrijk en Italie… 😀

 4. Angela mei 14, 2014 / 13:09

  Ik kende het nog niet! Als ik mij niet vergis zat er eerst een luxe tassenwinkel in het pand, ik fiets er binnenkort wel even langs!

 5. Ypie mei 14, 2014 / 13:11

  Wat leuk, ik kende het nog niet! Mooi dichtbij voor mij! 🙂
  Liefs, Ypie

 6. Anja vd Heijdt mei 14, 2014 / 16:54

  Ziet er leuk uit, alleen die hoedjes en tasjes al! Helaas een beetje ver uit de buurt voor mij, maar wie weet beland ik nog wel eens in Leeuwarden dan ga ik zeker even kijken ; )

 7. Tamara mei 14, 2014 / 19:24

  Jammerrr zo ver weggggg hihi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *