Outfit: Vintage dreaming

Wat leuk dat je weer een kijkje komt nemen! Vandaag wil ik graag mijn gedachten met jouw delen en bijkletsen over het weekend.

Durf te dromen. Het geeft energie, een doel om naar te streven én zorgt ervoor dat je blijft doen wat goed voor jou voelt. Een tijdje terug ging ik weer shooten met Lilia. Ik fotografeer haar regelmatig. Het is echt enorm leuk om samen te werken. Niet alleen omdat ze gewoon een super lief mens is, maar ook omdat ze erg eerlijk is. Je ziet het niet vaak dat mensen ook eerlijk zeggen dat iets niks is en ik vind het o.a. daarom heerlijk om met haar te kletsen. Omarm jezelf met positieve mensen zei ze de vorige keer tegen mij en ze heeft gelijk!

Eind vorige week ontmoette ik een inspirerende dame die voor een goed doel werkt (ja ik bedoel jou!). Vol enthousiasme en toewijding vertelde ze over haar werk en hetgeen wat zij o.a. doen in India. Zoals je wellicht weet ben ik echt gegrepen door de film: The True Coast en probeer ik door bloggen mijn steentje bij te dragen aan bewustwording voor de kleding industrie. Ik vind het echt verschrikkelijk dat mensen worden uitgebuit voor een stukje kleding maar weet ook dat de industrie hen ook werk oplevert. Het verhaal heeft dus echt twee kanten. Tijdens het gesprek met haar kwam ik op zoveel ideeën, ik ben blij dat ik haar heb ontmoet! Daarna had ik een bloggersmeeting bij de Uurwerker. Het was weer erg gezellig en nadien heb ik uren nagepraat en gegeten bij een super lekker restaurant. Hierover woensdag meer!

Toen was het tijd om naar Hilversum te gaan! Ik logeerde het hele weekend bij mijn zus. Het was echt jaren geleden dat ik een heel weekend bij iemand -onbezorgd – door bracht. Vol energie en opgeladen kwam ik thuis. Trots dat de spanning weg is. Trots omdat ik realiseerde dat de burn out nu echt nergens meer te bekennen is. Trots dat ik zo hard werk voor mijn eigen bedrijf maar ook bewust vrij nam. Mijn valkuil blijft mijn harde werken. Als ik ergens voor ga dan bijt ik mezelf erin vast. Dat is zeker goed als je een eigen bedrijf wilt opstarten maar heeft ook een keerzijde voor je fysieke gezondheid. Ik raad iedereen daarom ook echt aan om af en toe bewust gas terug te nemen. Verwen jezelf met dat heerlijke warme bad of spring een uur eerder in bed met een fijn boek. Je zult merken dat je weer helemaal opgeladen bent. Zelf kreeg ik ook energie door al jullie lieve reacties op mijn blog over de druk van het bloggen. Fijn om te weten dat ik niet de enige ben maar ook dat ik zo open kan zijn en dat dit gewaardeerd wordt. Good to know girls!

Voor vandaag een outfit met mijn favoriete vintage blouse. Deze heeft prachtige knopen met -jawel- olifanten erop! Super schattig én uniek. Ik combineerde ze met een oude jeans en mega hoge hakken van de Bristol.

vintage blouse - vintage outfit - bristol schoenenFotografie: Lilia.

Hoe was jouw weekend?

22 Reacties

 1. Lilia | NAPPY HAIRZ juli 13, 2015 / 08:05

  Jeej mooie foto’s zijn t geworden! Helemaal gelijk ook met de positieve mensen om je heen houden, dat is zo belangrijk! En fotograferen met jou is the best, cant wait om weer te shooten als ik terug ben <3 xo

 2. Manon juli 13, 2015 / 09:03

  Wat een mooie foto’s zeg! Positieve mensen moet je echt om je heen hebben en wat leuk dat je af en toe samenwerkt met Lilia

 3. Dina juli 13, 2015 / 09:04

  Ah heerlijk, dat heb ik gisterochtend dus gedaan, met een boek in bad. Dat was zo fijn en daardoor kwam ik weer even helemaal tot rust. 🙂

  • Kim juli 13, 2015 / 10:05

   Zalig! Ik kan niet wachten tot mijn vakantie dan kan ik ook eindelijk in bad ^^.

 4. Mirthe Oosting juli 13, 2015 / 09:36

  Wat een leuk artikel. Het is inderdaad even goed om gas terug te nemen. Ik heb er zelf ook wel een beetje moeite mee om even niks te doen, er is altijd wel iets wat ik nog wil doen of nog wil checken..

  Leuke outfit hoor!! En de blouse is ook echt leuk!

  • Kim juli 13, 2015 / 10:06

   Haha ah dat vind ik ook echt iets voor jou inderdaad! Je bent zo gedreven en gemotiveerd, heel leuk om te zien!

 5. Liset - Beautydagboek juli 13, 2015 / 15:44

  Wat leuk om een persoonlijk verhaal van je te mogen lezen! Erg leuk om te horen dat er in Groningen bloggersmeetings gehouden worden, gezellig lijkt me dat :). Ik ben benieuwd naar je artikel. Ik wist trouwens niet dat je een burn-out hebt gehad, wat moet dat moeilijk en zwaar voor je zijn geweest. Fijn dat het nu beter gaat en je lekker hebt kunnen genieten bij je zus!

  • Kim juli 13, 2015 / 17:23

   Fijn om te horen dat het je aanspreekt! Klopt inderdaad (x2 haha), meeste mensen hebben het niet door 🙂

 6. Petra juli 13, 2015 / 18:12

  Allereerst , wat je een geweldige leuk schoenen aan…echt leuk..
  Wat is het altijd leuk als je veel inspiratie van mensen krijgt, tenminste dat vind ik altijd. ze dagen je emotioneel vaak uit op een positieve manier en dat vind ik geweldig…In de afgelopen jaren heb ik na mijn burn out wel geleerd om op mijn rem te trappen als het nodig is, maar ik vind het wel lastig blijven…toch is het noodzaak, goed dat je het wel duidelijk benoemd in dit artikel…
  groetjes petra

  • Kim juli 14, 2015 / 08:31

   Wat goed dat je het wel beseft. Dat is stap 1 :). Ik ben zeker niet perfect en het lukt mij dan ook lang niet altijd maar het is goed om af en toe er bij stil te staan dat het leven ook zo mooi is als alles niet af is.

 7. Sytse juli 13, 2015 / 20:21

  Ik lag vrijdag met de Flow in bad. Wat een verademing!

  Enne, ik mag dan een kerel zijn (nou ja, dat valt ook wel weer mee) maar die schoenen vind ik echt awesome! Voor een meisje dan..

 8. Sherry juli 14, 2015 / 07:34

  Leuke artikel. Mooie foto. Ik word helemaal vrolijk van je post.

  • Kim juli 14, 2015 / 08:30

   Ah wat super lief om te horen Sherry <3

 9. Evelyn juli 14, 2015 / 14:33

  Je hakken zijn echt amazing! En jajh for tha new plans!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *