Q&A | I’ts time to ask all your questions!

Hoi allemaal! Het is tijd om eens lekker bij te kletsen. De laatste tijd is vintageandbeauty op de schop geweest waardoor het er weer heerlijk fris en clean eruit ziet. Deze cleane stijl past zo goed bij mij. Het klinkt gek maar ik ben zo’n meisje dat gek is op vintage en al die mooie retro invloeden maar ook weer houdt van de strakke Scandinavische stijl. En zo te horen vinden jullie het ook leuk. Althans, ik hoor veel lovende reacties. Bedankt voor jullie lieve comments. Het is zo fijn dat er steeds weer lieve mensen bijkomen die een reactie achterlaten!

Omdat ik het nodig tijd vind om jou als lezer wat meer te leren kennen is het tijd voor een Q&A. Je mag alles vragen wat je wil maar – ja hier komt het- je geeft zelf ook antwoord op de vraag. Zo leer ik jou namelijk ook beter kennen! Bijvoorbeeld: je vraagt wat mijn favoriete item is en daarna beschrijf je wat jouw favoriet is. Leuk idee? Let’s talk  & geniet van je dag!

ENG: Hello girls! I’d like to get to know you better! So it’s time for another Q&A, but a little bit different this time. When you ask me a question I’d like you to answer the same question for me. For example: if you ask me what my favorite vintage item is, I’d like you to tell me what your favorite vintage item is. Let’s talk!

12 Reacties

 1. Debbie februari 19, 2015 / 09:21

  Hoi Kim!
  Draag jij ook graag vintage repro kleding ? Zo ja wat is je favoriete winkel en kledingstuk ?
  Ik shop graag bij Topvintage en Lookslikevintage, mijn favoriete merk is Miss Candyfloss en de Kassandra jurk is mijn favoriet <3

  Liefs Debbie

  • Kim februari 19, 2015 / 10:43

   Ik draag liever vintage dan repro. Het verhaal achter een kleding en het feit dat iets hergebruikt wordt vind ik een groot pluspunt. Ik heb echter wel een hele gave Hell Bunny jurk waar ik heel blij mee ben. Als je zoekt in de zoekbalk dan zie je hem staan. Deze komt van de webshop Looks Like Vintage.

 2. Danielle februari 19, 2015 / 10:58

  Mijn vraag: Hoe overleef je een Vintage for kilo sale?

  • Kim februari 19, 2015 / 14:08

   Oeh leuke vraag Danielle! Die ga ik een keer in een apart artikel beantwoorden!

 3. Esther februari 19, 2015 / 11:15

  Hey, wat heb je een leuke blog! Mijn vraag: wat trekt je juist zo aan in vintage kleren? – Ik draag geen vintage kleren omdat ik niet het talent heb om uit een tweedehands-winkel leuke items te vissen, ik zie eigenlijk alleen maar rommel , haha!

  • Kim februari 19, 2015 / 14:08

   Leuke vraag Esther! Ik vind het zo leuk dat ik iets uniek heb. Iets waar niemand mee loopt zoals wat je vaak ziet met kleding van grote ketens. Daarnaast is de kwaliteit vaak stukken hoger én is het goed voor het milieu om bewuster te shoppen 🙂

 4. Nesrin februari 19, 2015 / 15:30

  Geen vintage vraag maar een persoonlijke vraag. Waar ben je het meest trots op?

  • Kim februari 19, 2015 / 17:24

   Ook leuk! Ik ben er trots op dat ik zover ben gekomen. Ondanks alle dingen die privé zijn gebeurd de laatste paar jaar ben ik enorm sterk geworden en weet ik meer dan ooit wat ik wil en durf ik hier voor te vechten. Dit uit zich in dat ik nu me niet schaam om outfit foto’s te maken maar hier zo’n enorme drive van krijg en niet bang ben om zakelijk te zijn en nee te zeggen op momenten dat een samenwerking mij te weinig oplevert. Nee zeggen blijft voor veel mensen best lastig.

   Waar ben jij trots op Nesrin?

 5. Fleur februari 19, 2015 / 15:54

  Hoi Kim,
  Als ik een leuk vintage/retro jurkje heb gevonden, vind ik het altijd zo moeilijk om te combineren.Een vestje of colbert is het dan net niet. Heb jij tips? Thanx !!!

  • Kim februari 19, 2015 / 17:22

   Hoi Fleur. Heb jij misschien een foto van de jurk? Dan mag je deze mailen naar: info@vintageandbeauty.com Dan kan ik er een keer een artikel aan wijden 🙂

 6. Fleur februari 19, 2015 / 20:13

  Wat een leuk idee, ik stuur je snel wat foto’s toe !! Ben benieuwd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *