Shoplog Alverde + grote winactie!

Het is vandaag Koningsdag. Tijd om weer lekker te struinen op de vrijmarkt! Voor wie vandaag lekker thuis blijft heb ik dit klets berichtje plus een leuke verassing!

De afgelopen week was het weer lekker druk. Ik ging naar Amsterdam voor de persdagen, opende een zakelijke rekening, kreeg een akkoord op mijn ondernemingsplan (in 1x goed, hoe vet!), ging naar netwerk dagen,  werkte aan wat opdrachten én ging een dagje winkelen in Bremen.

Ik ging, zag en overwon én besloot om jullie blij te gaan maken met een groot pakket. Lees snel verder!

alverde 1

DM here we come!

Na 2 uur doorgebracht te hebben in de Primark (tja voor een eerste keer is er natuurlijk ook heel veel te zien!),gingen we even langs bij de DM waar ik het niet kon laten om bij het schap van Alverde te gaan kijken.

Alverde heeft heel veel natuurlijke cosmetica. Onlangs heb ik besloten om geheel over te gaan stappen op natuurlijke cosmetica. Mijn huid voelt beter aan en het voelt gewoon een stuk beter als ik weet wat ik smeer. Daarnaast heb ik het afgelopen jaar zoveel fijne merken ontdekt die ik inmiddels dagelijks gebruik waardoor het bijna peanuts is geworden om met reguliere cosmetica te gaan stoppen.

Bij de DM probeerde ik wat testers uit en besloot om een Alverde Rose Tinted Highlighter, lipstick en mascara mee te nemen.

alverde 2

De highlighter is echt waanzinnig mooi. De verpakking lijkt op een nagellak flesje. Als je deze opent zie je een steeltje met een spons eraan. De kleur is heel licht en heeft een roze ondertoon. Hij past echt perfect bij mijn huidskleur. Ik kon wel een vreugdedansje maken toen ik hem vond want echt wat was het lastig om een goede te vinden!

alverde 3Bij het kopen van de mascara heb ik gedacht aan de woorden van MUA Karim Sattar van Dr. Hauschka. Hij vertelde dat veel vrouwen kiezen voor een zwarte mascara terwijl een bruine vaak veel beter in het gezicht staat en ook nog eens jonger maakt! Oké, jonger lijken is bij mij niet nodig. Ik lijk al snel jonger in mijn gezicht maar goed ik geloof meneer Sattar graag op zijn woord dat het beter zou staan.

alverde 4Tot slot de lipstick van Alverde. De 58 Starlight Coral heeft een mooie koraal kleur en een lichte glans. Ik ben heel benieuwd of deze net zo lang blijft zitten als mijn geliefde MAC lipstick. Ik hoop het echt want dan heb ik een perfecte natuurlijke variant! Een groot voordeel van al deze cosmetica is de geur. Het ruikt helemaal niet chemisch zoals de producten die je vaak vind in de drogisterij. In plaats van muf en chemisch ruikt het fris naar bloemen.

Mag ik jou blij maken met een mega beauty pakket?

Zoals ik hierboven schreef heb ik besloten om alleen nog maar natuurlijke cosmetica te gaan kopen. Ik heb al aardig wat fijne producten van o.a. Ziaja, Dr. Hauschka maar ook Evarita en Human+ Kind in huis en merk gewoon dat ik me hier een stuk prettiger bij voel.

Maar al die nieuwe producten die je nog in huis hebt. Wat ga je hiermee doen? Die ga ik weggeven. Waarom nieuwe producten laten verstoffen in je kast? Ik vind het echt onwijs zonde.

Daarnaast vindt ik het belangrijk om dingen te delen met anderen (pssst stiekem word ik ook heel zenuwachtig als ik teveel spullen in huis heb). Producten die al open zijn maak ik eerst op. Alles wat je kan winnen is dus 100% nieuw.

Win dit grote beauty pakket!winactie vintageandbeauty ruimt op

Kan jij dit pakket goed gebruiken? Laat het mij dan hieronder weten dat je meedoet en deel de foto op Instagram met de #vintageandbeautyruimtop

Over 2 week maak ik via Instagram de winnaar bekend. Hou dat account dan ook in de gaten.

Fijne dag!

22 Reacties

 1. Bianca april 27, 2015 / 06:25

  De producten van Alverde zien er mooi uit het schap bij de DM heeft veel keuze heb er alleen nog nooit wat van gekocht. Ik wens iedereen succes met de win actie x

  • Kim april 28, 2015 / 06:14

   Zeker een keer doen. Ze bevallen erg goed 🙂

 2. Lesley april 27, 2015 / 07:04

  Ik kende Alverde nog niet maar ziet er prachtig uit! Ook na meerdere keren Primark bezoek doe ik er nog steeds minimaal een uur over hoor hahah elke keer weer is er veel te zien!
  leuk ik doe graag mee aan de winactie!

  • Kim april 28, 2015 / 06:15

   Haha erg is dat hè. Ik weet ook nooit waar ik moet kijken. Voor een vriendin was het de eerste keer nou die keek haar ogen uit 🙂

 3. Cheyenne Jansen april 27, 2015 / 17:53

  Wat een mooie producten. Ik ken het merk en de producten zijn er goed uit.

 4. Cheyenne Jansen april 27, 2015 / 17:54

  Oh ja ik doe dus ook graag

 5. Lisette april 28, 2015 / 09:36

  Fijne aankopen! Ik vind t echt jammer dat wij hier geen dm hebben!

 6. Charlotte april 28, 2015 / 10:13

  Ik doe graag mee en zal dan ook de foto delen op mijn instagram!

  Vooral van de lipstick van DM ben ik precies heel enthousiast! De kleur ziet er zo mooi uit! Ik vind het altijd moeilijk om exact de goede kleur te vinden, er lijkt altijd wel iets mis te zijn. Maar deze ziet er geweldig uit, het zou wel eens kunnen dat dit dé kleur is waar ik al zo lang naar op zoek ben. Snel eens opzoeken of dat merk ook in België verkocht wordt! 🙂

  • Kim april 28, 2015 / 10:15

   Hey Charlotte. Leuk dat je meedoet! Op de foto zie je producten die ik al in huis had. Geen daarvan is gekocht bij de DM. De aankopen op de foto’s daarboven zijn dingen die ik graag zelf gebruik. Op de winactie foto staan producten die niet natuurlijk zijn maar wel een fijn huisje verdienen.

 7. claudia april 28, 2015 / 11:46

  wat een leuk artikel!

 8. Luana april 28, 2015 / 11:50

  Zoals ik op Instagram al zei heb ik de highlighter ook. Ik vind ‘m zelf niet zo, maar dat komt denk ik omdat de kleur voor mijn huid te koel is. Ik moet maar snel weer eens naar de DM haha. De winactie heb ik gedeeld op Instagram 😀

 9. Laura - Dagelijkse hap april 28, 2015 / 12:12

  Hele gave winactie!! Helaas heb ik geen instagram, dus kan ik ook niet meedoen… Ik wens iedereen veel succes 😀

 10. Nathalie april 28, 2015 / 12:38

  Wouw de producten zien er mooi uit! en iedereen die mee doet met de winactie heel veel succes!
  Liefs Nathalie

 11. Stephanie april 28, 2015 / 14:01

  Ik had nog nooit van het merk Alverde gehoord maar het klinkt wel veelbelovend!
  Graag doe ik ook mee aan jou winactie :p Leuk dat je deze met één van je volgers wilt delen! Ik heb de foto op instagram geplaatst!

  Liefs, Stephanie

 12. alexa april 28, 2015 / 17:44

  ziet er goed uit en ik wil wel een kansje wagen!

 13. Northflix april 29, 2015 / 07:44

  Duitse drogisterijen zijn ge-wel-dig!
  Zoveel mooie merken, ook natuurcosmetica, voor weinig geld!
  Iedereen succes met de winactie!

 14. Lysanne mei 5, 2015 / 14:48

  Alverde is een fantastisch merk! Ik vind het zo jammer dat ze het niet in Nederland verkopen!

 15. birgit mei 9, 2015 / 21:27

  Wat toevallig dat ik maandag ook jarig ben 🙂 veel plezier met je verjaardag!x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *