Shoplog | Dit kocht ik bij de kringloop!

Hoi allemaal, Het is weer tijd voor een shoplog! Volgens mij was de laatste shoplog echt maanden terug. En dit komt allemaal doordat ik tegenwoordig vrijwel niet meer winkel. Ik ga alleen de stad in als ik echt iets nodig heb en heel stiekem, is mijn bankrekening daar best blij mee ; ).

Met de lentekriebels in mijn bol besloot ik afgelopen vrijdag weer even heerlijk te gaan struinen bij de kringloop. Ik kocht er een aantal heerlijk pareltjes. Wauw, wat was er weer veel leuks te zien. Soms jammer dat ik geen maatje 38 heb want er is in die maat veel te vinden.

Kan je de video niet zien? Klik dan even door naar mijn YouTube kanaal. Shop jij wel eens bij de kringloop? Wat is jouw favoriete item? 

Foto: Lilia.

17 Reacties

 1. Esra maart 9, 2016 / 07:33

  Wat gaaaf en leuk allemaal Kim! En die witte hoge taille broek staaaaat je geweldig. Loveit!
  Esra schreef…The striped dressMy Profile

 2. Anne-Sterre maart 9, 2016 / 11:00

  Wat een leuk shoplog. Ik vind dat soort broeken ook prima kunnen. Je bloesje is inderdaad wel wat fel van kleur, ik zou ‘m zelf combineren met een trui denk ik. Het tasje vind ik helemaal geweldig, ziet er ook nog goed uit.
  Anne-Sterre schreef…Mindfulness | De baas zijn over je gedachtenMy Profile

 3. Rowan - sillysis.nl maart 23, 2016 / 21:28

  Wat een leuk filmpje! Je hebt echt een leuke uitstraling! En een hele leuke kledingsmaak/stijl! Mooie spulletjes gescoord, stiekem vind ik het tasje van oma het allerleukste! 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *