Swapping #7

Eens in de zoveel tijd doe ik een grote beauty ruil en dit keer was het met Chantal. Omdat Chantal tussen de ruil door naar Amerika ging had ik alle tijd om spulletjes bij elkaar te zoeken en ik had ook nog eens geluk want ze nam wat dingen voor me mee. Super lief natuurlijk.

swapping 7 dichte doos

Het voordeel van een groter pakket ruilen is dat je maar 1x 4 euro hoeft te betalen aan verzendkosten (DHL) in plaats van meerder pakketjes van een paar euro. Het loopt echt snel op heb ik in het verleden gemerkt! Een ander voordeel is dat je voor maar 4 euro een lading nieuwe producten hebt die je wel gaat gebruiken. Als je het goed doet dan scheelt het je dus geld! Daarnaast is het gewoon erg leuk om een ander te verassen met een leuk pakketje.

swapping 7 nieuw

Ik ontving een paar hele fijn fullsizes. De Vaseline heb ik al een keer eerder gekregen via een ruil met Chantal en die beviel me goed. De EOS heeft ze voor mij meegenomen uit Amerika. Ik kan me geen betere scheerschuim voorstellen. Mijn huid is een stuk minder droog als ik deze gebruik. Lady Speedsticks gebruik ik nu bijna een jaar en echt ik wil niet meer anders. Deze dingen zijn zo fijn! Ik heb nu deze grote op voorraad en ik had mazzel want een goede vriend van me heeft er ook 3 voor me meegenomen uit Roemenië. De Lush Lemony Flutter is echt onmisbaar voor wie net zoals ik last heeft van een droge huid. En tot slot kreeg ik een Essie Lovie Dovie. In de doos zaten verder nog een aantal samples maar de meeste daarvan heb ik weggeven.

Kleine noot: Helaas is mijn gezondheid nog steeds niet zoals het is. Ik heb juist het gevoel dat het achteruit gaat en gisteren bleek er meer letsel te spelen na een controle. Ik zal de komende tijd rust moeten houden zodat ik echt zo goed/ waar mogelijk kan herstellen. Daarnaast heb ik wat dingen te horen gekregen die ik even op een rijtje moet zetten. Hierdoor kan ik helaas niet altijd overal op reageren en kan er niet altijd elke dag iets online staan. Ik hoop dat jullie dit begrijpen. Liefs, Kim

5 Reacties

 1. Sandra juni 25, 2014 / 06:30

  Goedzo meid, denk aan jezelf. Dikke kus van mij. En wat een leuk strikje op die doos, leuke producten 😀

 2. alexa juni 25, 2014 / 07:43

  Wat een leuke swap maar vervelend dat het niet zo goed met je gaat! Heel verstanding om wat rust te pakken! You need it!

 3. Tamara juni 25, 2014 / 18:58

  Leuk pakketje!!
  Hopelijk gaat het snel beter met je!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *