Vintage Beauty Beurs 2014 + Win Tickets!

5 april is het zover; de Vintage Beauty Beurs word weer georganiseerd in Hazerswoude. Wie van vintage en retro stijl kleding houdt: sla je slag! Je kan van zowel particulieren als van bedrijven (o.a. Shopvintage) kleding kopen en er is weer een burlesque danseres (Miss Lily Swirls & Busty La Tish) die een leuke act gaat opvoeren. Benieuwd hoe de vorige editie was? Klik hier voor mijn review.

vintage beauty beurs winactieOp de website las ik dat je dit keer ook met een oude VW op de foto kan. Super tof want ik hou echt van oldtimers. Ook kan je met fikse korting leuke kleding kopen. Een ander leuk feitje: ik ben gevraagd om vaste blogger te zijn van dit event. Is dat niet super vet? Hier kan je het artikel vinden op de website van de Vintage Beauty Beurs (iets naar beneden scrollen op de pagina voor het artikel).

vintage beauty beurs exposanten

De beurs is as. zaterdag 5 april van 11:00 – 17:00 uur. Parkeren kan bij het gebouw en is gratis.  Ik zou zeggen kom ook, loop lekker rond en geniet van de jaren 40 en 50 muziek die de DJ gaat draaien! Heb je geen kaartje? Geen nood: ik mag aan 1 persoon 2 kaartjes weggeven.

Wil jij 2 kaartjes winnen? Volg mij op Bloglovin & laat mij hieronder in een comment weten waarom jij graag wilt winnen! As. donderdag stuur ik de winnaar een mailtje. Goodluck!

Liefs,

Kim

5 Reacties

 1. Ceetje maart 30, 2014 / 08:56

  Jaaaaa ik doe graag mee 🙂 Aangezien de bloggersmeeting die zondag daarna niet doorgaat heb ik zowaar een dagje over in de week:) En natuurlijk volg ik je via Bloglovin! Liefs Céline

  • Ceetje maart 30, 2014 / 20:43

   Huh en lees nu pas goed dat je vaste blogger mag zijn voor dit event, hoe cool! Heb vandaag het jaren 50 jurkje gefotografeerd. Mail je asap de foto’s 🙂

   • vintageandbeauty maart 30, 2014 / 20:53

    Haha das niet erg;) Vind het ook erg tof! Ben er trots op ^^.

 2. Birte maart 30, 2014 / 18:11

  Ziet er een superleuke beurs uit. Ik ga passen voor de winactie, aangezien de beurs niet bepaald bij mij in de buurt is, maar: veel succes iedereen!

 3. Oriental Spice and some Chocolate april 4, 2014 / 16:00

  Wat leuk! Ik wist niet eens dat er een vintage beauty beurs bestond! Leuke blog verder. Ik kwam je blog tegen op FB. Leuk om te zien dat er meer bloggers een vintage insteek hebben :-).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *