Valentijn swap met lieve Bloggers

Het mag geen geheim zijn; ik ben gek op swappen! Niks leukers dan iemand anders blij maken met een leuk cadeau. Daarnaast leer je door het ruilen heel veel nieuwe producten kennen. Ook dingen die je anders niet zou kopen omdat ze te duur zijn.

Ruilen is leuk en vooral erg gezellig
Door het ruilen heb ik een aantal super lieve meiden ontmoet die ik dagelijks spreek. Omdat het me leuk leek om met een groep Bloggers een grote Valentijns swap te doen plaatste ik een tijd terug een oproep op Facebook. Een groot aantal meiden reageerden en uiteindelijk deed ik een swap met Felicia, Kiki, Melissa, Merel, Nathalie, Samantha, Sandra en Sarah.

Via Lootjestrekken maakte ik een groep aan en hoppa het swappen kon beginnen. Het leuke aan deze swap is dat ik geen een van deze meiden in het echt heb ontmoet én ze uit zowel België als Nederland komen. Een minpuntje hierbij is dat de verzendkosten al snel aardig hoog opliepen maar goed; het gaat om de fun!

Iemand verassen met iets kleins
Dat was het thema voor dit keer. Gewoon een leuke Valentijns attentie. Niet iedereen heeft een partner en zo wordt je toch lekker in de watten gelegd. Ik moet zeggen dat ik het enorm spannend vond om een pakketje klaar te maken! Maar gelukkig kwam alles goed aan en kreeg ik al een positieve reactie dat alles goed was aangekomen.

valentijnswap 1

Tijd voor een unboxing!
Ik kreeg van Samantha dit prachtige pakket. Na het openen van de doos zag ik een brief en allemaal roosjes die ze zelf had gevouwen. Erg attent, dat kan ik wel waarderen!

valentijns swap 2

valentijns swap 3

In de doos zat een houten dienblad, de rode gedroogde bloemen die je op de foto ziet, een setje met vanille kaarsen, 2 losse kaarsen, een notitieboekje en 3 kookboekjes. Ik ben helemaal fan van kaarsen/ scentchips in de geur vanille en hier ben ik dan ook heel blij mee! Notitieboekjes gebruik ik dagelijks en zijn ook zeer welkom en koken.. tja dat wil ik zeker meer gaan doen. Laatst plaatste ik mijn eerste recept op AlleenPuur en er gaan zeker meer recepten aankomen.

valentijn swap 4

Samantha, heel erg bedankt voor het leuke pakketje. Ik ben erg benieuwd wat de andere meiden hebben ontvangen maar ook wat jij van dit soort swaps vindt! Zal ik weer een keer een swap organiseren? Let me know!

15 Reacties

 1. Jorinda februari 10, 2015 / 08:33

  Wat een leuke items heb je gekregen =)
  Liefs Jorinda

 2. Nesrin februari 10, 2015 / 11:04

  Leuk swap! En die roosjes zijn super cute.

 3. Samantha februari 10, 2015 / 11:46

  Wat fijn dat je er blij mee bent! Heb m’n best gedaan haha. Mijn artikel komt 1 deze dagen online!

  Liefs,

  • Kim februari 10, 2015 / 13:40

   Ja vind het zo leuk!Oeh ben benieuwd 🙂

 4. Kelly februari 10, 2015 / 17:21

  Wat een schattige items heb je gekregen.

 5. Barbet februari 11, 2015 / 15:54

  Leuk zon swap!! Leuke dingen heb je gekregen!

 6. Kimberly februari 11, 2015 / 17:47

  Wat leuk!! Ik vind zo een swap echt super leuk zeg.

 7. sammie februari 12, 2015 / 11:07

  Super leuk! Wil ooit ook nog is meedoen aan een insta swap maar heb iedere keer te laat in de gaten dat er 1 is.. 🙂

 8. Lysanne februari 12, 2015 / 17:45

  Wat leuk! Vroeger (paar jaar terug) deed ik ook regelmatig mee aan een swap. Super leuk vond ik dat altijd want je wordt altijd verrast

 9. Melissa februari 13, 2015 / 10:20

  Leuke items heb je ontvangen! Die kaarsen koop ik zelf ook altijd, ze ruiken echt heerlijk!
  xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *