5 x Vintage interieur inspiratie

Nu ik beschik over een prachtig appartement in hartje Groningen, kriebelt het woonvirus enorm. Echt overal zie ik fijne items die ik wel graag zou willen toevoegen aan mijn interieur. Tijd om weer eens langs de kringloop te gaan!

vintageinterieur-vintageinspiratie-01-vintageandbeauty

Bron.

Vandaag alvast een flinke dosis wooninspiratie. Zodra mijn huisje af is laat ik natuurlijk wat foto’s van mijn eigen huis zien.

vintageinterieur-vintageinspiratie-02-vintageandbeauty

Bron.

De bank, de tafel en dan nog die schattige retro kussens… Goals!

vintageinterieur-vintageinspiratie-03-vintageandbeauty

Bron.

Wat ik zo gaaf vind aan dit interieur is dat het de retro vibe zo goed vangt. Het doet me denken aan de film Afscheid van de Maan. Nog nooit gezien? Klik hier voor meer informatie.

vintageinterieur-vintageinspiratie-04-vintageandbeauty

Bron.

De blauwe ondertoon en het gebruik van diverse texturen en materialen spreekt mij erg aan in dit interieur. Zowel retro, nieuw als tweedehandse items zijn er te zien op de foto. Juist dat maakt een interieur ook weer zo persoonlijk.

vintageinterieur-vintageinspiratie-05-vintageandbeauty

Bron.

Bijna te perfect gestyled maar zeker een inspiratiebron voor velen; de retro kast met bloemen. Ik heb zelf een vintage dressoir die al meer dan 60 jaar oud is. Een familiestuk dat nodig wat decoratie kan gebruiken. Dit lijkt mij een geweldig idee!

Welk interieur spreekt jou het meeste aan?

Lees ook:

Follow

12 Reacties

  1. Margo juni 7, 2016 / 14:15

    Ooh ja ik hou heel erg van die retro kasten. Past absoluut niet bij m’n huidige interieur maar mocht ik nog eens gaan switchen komt zo’n bruine kast er zeker in 😀

  2. Belinda juni 7, 2016 / 19:06

    Kom eens bij ons in de winkel kijken voor retro meubels. MarktplaatsHelper Groningen aan de Energieweg 7 in Groningen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *